Harangláb Nemesrempehollós

Harangláb NemesrempehollósHarangláb Nemesrempehollós
Harangláb NemesrempehollósHarangláb Nemesrempehollós
6 fotó

Harangláb Nemesrempehollós bemutatkozása

A nemesrempehollósi szoknyás harangláb 1732-ben épült, fából készült építmény.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Csodaszarvas Tájpark Rábahídvég - Két ünnep között
Csodaszarvas Tájpark Rábahídvég
79.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől választható ellátással
Ensana Thermal Sárvár - Pünkösd
Ensana Thermal Sárvár
145.080 Ft / 2 fő / 3 éjtől bőv. félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Pihenés fürdőbelépővel
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?

Harangláb Nemesrempehollós vélemények

2012
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1052 városban járt márFelfedező - 3299 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67259 feltöltött kép
Érdekes 2026. április 1.egyedül járt itt
Ez a jellegzetes harangláb nem a főúton van, be kell érte menni a mellékutcába, de azért vagyunk, hogy bemenjünk. Parkolni is lehet mellette. Ráadásul nyitva is van, bátran bemerészkedhetsz. Én is megtettem, így néz ki belül. Kongatni nem kongattam, de nem is akartam becsapni valami vakriasztással a helyieket.
Harangláb Nemesrempehollós - Külső képHarangláb Nemesrempehollós - BelsőHarangláb Nemesrempehollós - BelsőHarangláb Nemesrempehollós - BelsőHarangláb Nemesrempehollós - BelsőHarangláb Nemesrempehollós - Külső kép
Még több kép (3 db) >>