Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Napfényes bisztró a tündérkertben

Ambrózia Bisztró NoszvajAmbrózia Bisztró Noszvaj a térképen

Kiváló 2020. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. november 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A De La Motte kastély mellett található Tündérkert Hotel annyira nem volt meggyőző számunkra, maga az épület is mondhatni tájidegen, egy 70-es évekbeli szocreál kockaépítményt bűn volt ide a barokk kastély közvetlen szomszédságába, a kastélykertbe felhúzni, a dehát ennek keletkezése is már történelem, még ha csak 20. századi is.
A szálloda földszintjén kialakított Ambrózia bisztró viszont igen hangulatos volt, nem elhanyagolható módon annak is köszönhetően, hogy Halloween alkalmából nagyon ötletes, hangulatos és tetszetős dekorációt kapott. A gyerekek szabadon falatozhattak a kihelyezett cukorkákból, popcornból.
A szállóvendégek számára svédasztalos reggelit kínálnak. Az egyéb betérő vendégek részére a la carte kínálat van, nagyon finom kávé, azt mindenképpen érdemes megkóstolni.
Nagyon szép, tágas a beltér, napfényes, provance-i hangulatú a berendezés. A kastély felé kilépve csodás környezetben vár a terasz, amely egy kis szabadtéri körszínpadra néz.
Innen egy zárt folyosón lehet átsétálni a kastélyba. A kastélyba a belépő jegyeket is itt, a bisztróban lehet megváltani.
Barátságos, készséges személyzet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (26)
Ambrózia Bisztró Noszvaj - BelsőAmbrózia Bisztró Noszvaj - BelsőAmbrózia Bisztró Noszvaj - BelsőAmbrózia Bisztró Noszvaj - BelsőAmbrózia Bisztró Noszvaj - BelsőAmbrózia Bisztró Noszvaj - Étel/italAmbrózia Bisztró Noszvaj - BelsőAmbrózia Bisztró Noszvaj - BelsőAmbrózia Bisztró Noszvaj - BelsőAmbrózia Bisztró Noszvaj - BelsőAmbrózia Bisztró Noszvaj - BelsőAmbrózia Bisztró Noszvaj - Külső képAmbrózia Bisztró Noszvaj - Külső képAmbrózia Bisztró Noszvaj - Külső képAmbrózia Bisztró Noszvaj - BelsőAmbrózia Bisztró Noszvaj - BelsőAmbrózia Bisztró Noszvaj - Külső képAmbrózia Bisztró Noszvaj - Külső képAmbrózia Bisztró Noszvaj - EgyébAmbrózia Bisztró Noszvaj - BelsőAmbrózia Bisztró Noszvaj - BelsőAmbrózia Bisztró Noszvaj - EgyébAmbrózia Bisztró Noszvaj - BelsőAmbrózia Bisztró Noszvaj - BelsőAmbrózia Bisztró Noszvaj - BelsőAmbrózia Bisztró Noszvaj - Belső
Népszerű szállások a környéken
Oxigén Family Hotel Noszvaj - Oxigén Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
Oxigén Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
2025.01.01-ig
Oxigén Family Hotel Noszvaj
Kérd ajánlatunkat!
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval