Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Noszvaj a csalódásom helyszíne

Oxigén Family Hotel NoszvajOxigén Family Hotel Noszvaj a térképen

Átlagos 2021. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2021. november 21.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Hétvégét (11.19-11.21.) töltöttem egy lakosztályban a 3. emeleten (301-es szoba, elefánt jelű). A szoba mérete megfelelő, a tisztaság gyötrelem. Az előtérből jobbra nyíló szoba függönyén lévő fodrok között több hetes pókháló volt. A függöny és a fal közé is be volt fonva. Ez olyan 3-4 méteren keresztül volt. A függöny belső felén a felelős vidáman élt. Ugyanebben a szobában poloska vadászatot is kellett tartanom, néhány esetben. A másik szoba ágyneműjében volt valami. Nem is akármi hanem egy üvegszilánk. ( Persze ez a tisztítóban is rákerülhetett) Mondjuk a 4 hónapos kisfiam hason fekve meg is lelte. Neki nem, de ez én ujjamat sikerült elvágnia. A WC sem maradt ki a sorból. A WC le volt ragasztva, hogy fertőtlenítve, de ezen kívül sok takarítást nem látott csak papíron. A fürdő részlegnél észleltem (a szolgáltatásba is benne volt), hogy pelenkát lehet tenni a gyerekre a fürdőpelenka csere után. Igen ám, de csak 1-2 es méretű volt, ami szinte újszülött méret, akit nem visznek fürdőbe. Ez egy olyan szolgáltatás, ami van, de nincs.
Ami a legkeményebb volt, hogy a feleségem keresett a szaunánál, de nem engem talált, hanem egy teljesen meztelen szállodai alkalmazottat, aki éppen "ádám kösztümben" szált ki a vízből, úgy kapott maga elé egy törölközőt. Ez eddig nálam a csúcs.
A mai távozáskor kérdezték, hogy milyen volt, melyre azt válaszoltam, hogy volt már jobb! Engem nem kértek meg, hogy értékeljem az okos eszközükön, de aki pozitív választ adott azt azonnal küldték értékelni.

Egy pozitívumot tudok említeni, mégpedig K. Dániel szauna mestert, aki fantasztikus szauna szeánszot tudott csinálni. Ő volt az egyetlen akit ki tudok emelni a szállodából. (Bár lehet ő volt a meztelen)

Összességében kijelenthető, hogy aki ide megy eltölt egy hétvégét tűrhetően, de nem a kifizetett összeget nem éri. Tapasztalatból mondom, hogy van ettől olcsóbb és jobb színvonalat képvisel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:

Oxigén Family Hotel további értékelései

2023.08.12gyerekekkel
Az ételek nagyon finomak voltak,és változatos. A szoba szép, és kényelmes àgy. Személyzet nagyon kedves! Viszont nem volt meleg víz a szobában,két kisgyermekkel voltam és a szálloda bárja túlárazott, és a vacsoránál 1 liter víz,1490 Ft volt,ez sajnos nagyon szomorú. A szobánkat egyszer sem...
2023.03.10családjával
Kiváló
A szálloda nagyon szép helyen fekszik, óriási kerttel . A személyzet kedves, segitőkész. Az ételek finomak és sokfélék. A gyermekkel utazók nem fognak csalódni. Egész nap programok várják a gyermekeket. A kicsik számára a játszóházban egész nap térítésmentesen biztosítva van bébi étel, többféle...
2022.09.12gyerekekkel
A wellness rèszlegen túl sok klórt használtak. Férjemnek teljesen tönkre ment egy fürdőnadrágja, az enyémnek is fakult a színe. A kèt pezsgőfürdőből csak az egyik működött. A gőzkabin nem üzemelt. Ami pozitív, hogy valóban nagyon gyermek centrikus a hotel ès a szemèlyzet is....

Az Oxigén Family Hotel legnépszerűbb csomagjai

Oxigén Family Hotel Noszvaj - Pünkösd - teljes előrefizetéssel (min. 2 éj)
Pünkösd - teljes előrefizetéssel
Kérd ajánlatunkat!
05.16-20.
Oxigén Family Hotel Noszvaj - Oxigén Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
Oxigén Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
Kérd ajánlatunkat!
2025.01.01-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
09.01-12.20.
Hotel Kapitány Sümeg
107.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval