Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

fitnessből:bukás... wellnessből:húzhatnak egy mentő tételt

Panoráma Hotel Noszvaj NoszvajPanoráma Hotel Noszvaj Noszvaj a térképen

Gyenge 2016. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. november 20.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
3 nap/2 éjszakás befizetésünkért első nap délutántól harmadnap délelött 10 óráig tartózkodhattunk a hotelben!!!! Mikor megkérdeztük hol itt a harmadik nap csak azt a választ kaptuk hogy kivételesen maradhatunk még egy órát...Ezt követően 10.55 perckor az óráját kopogtatva figyelmeztetett minket egy alkalmazott a távozásra az amúgy üresen kongó "wellnesz részlegből"...
Emiatt megnéztük a házirendet amiben szó nem esik róla hogy a szolgáltatásokat sem vehetjük igénybe 10 után.A szobánkat 9kor már kiürítettük és átadtuk!
Számtalan hotelben jártam már de ilyen méltatlan bánásmódban sosem volt részem! Sőt!
A wellnesz részleg kimerül 1, egy hideg vizes medencében amit bár van egy pár négyzetméteres gyermek része mégsem lehet használni mert olyan hideg és ezen kívül 2, egy épp hogy 8 személyes jakuzziban amely kb.15-20 éves korú és állapotú és kizárólag a vízfúvókái működnek a pezsgő program nem és azért a korrektség miatt említsük meg a 3. szauna utáni merülő medencét a maga 2 négyzetméterével és 20fokos hőmérsékletével.
A gőzfürdő és fitness helység ajtajára kiírták hogy "Üzemen kívül" erről senki a befizetés elött nem szólt és kárpótlást vagy bármiféle elnézés kérést nem kaptunk.
Tehát a leírásban szereplő futópad kondigépek és egyéb konkrétan nem használható már csak azért sem mert nincs a szállodában csak az üres helye.

Mindezek ellenére egészen az utolsó másfél óráig meg voltunk elégedve, hiszen a szobánk kényelmes és tiszta volt és az sem zavart minket hogy gurigánként adták és kérni kellett a wc papírt négyünkre.
A félpanzió is nagyon kielégítő volt bár este csak 7-9ig ehettünk kisgyermekeinkel és egy féle leves egyféle desszert volt de az éppen a mi ízlésünknek nagyon is megfelelő.
Tányért kancsót és egyéb dolgokat vadászni kellett de ez sem volt számunkra probléma és végig úgy éreztük vissza fogunk látogatni máskor is!
De az utolsó másfél órás undorító eljárás után SENKINEK NEM AJÁNLANÁM A HOTELT!!!

Szégyen hogy ilyen kisstílű és kicsinyes az ottani vezetőség tekintettel arra hogy az egész hétvégén talán ha 10 ember fordult meg a wellnessben igazán érthetetlen hogy miért fájt a hölgynek [moderálva - a szerk.] (aki kitudja milyen alkalmazott mert a munkályából nem derült ki miért van ott) aki a 3 nap folyamán azon kívül hogy ránk szólt semmit érdemben nem segített vagy tett azért hogy az ott töltött időnk jól teljen.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Átlagos

Panoráma Hotel Noszvaj további értékelései

2024.04.17a párjával
Egy dologban kellene elgondolkodni: amikor kevesen vagyunk, a reggeli is legyen választható. A mai már jobb volt. Svédasztal. Hiányoltuk a joghurt, kefír választhatóságát, egy kis körözött is feldobhatná a választékot. Ha kevesen vannak, jobban ki lehet számítani, miből mennyi. Előfordult, hogy a...
2024.01.08a párjával
Átlagos
Feleségemmel voltunk egy éjszakát. A szobák viszonylag jók voltak, annyi gonduk volt, hogy nem franciágyat kaptunk (de sajnos nem is nagyon jeleztem, hogy kéne, úgyhogy...). A fürdőszoba nem volt rossz, de már legtöbb dolog sajnos nem úgy működött, mint ahogy kéne. A wellness részleg sajnos elég...
2024.01.07a párjával
Másodszor jártunk itt, mindennel meg voltunk elégedve, egyedül az ételek, ezen belül is a vacsora volt némileg csalódás. A mennyiség megfelelő volt, de a minőség javítható lenne, főként a vegetariánus ételek és a desszert esetében. Fűszereket , ízeket, fantáziát és jobb minőségű alapanyagokat...

A Panoráma Hotel Noszvaj legnépszerűbb csomagjai

Panoráma Hotel Noszvaj Noszvaj - Legjobb ár (1 éjtől)
Legjobb ár (1 éjtől)
25.925 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.12.24-ig
Panoráma Hotel Noszvaj Noszvaj - Pünkösd (min. 1 éj)
Pünkösd
44.690 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval