Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Édesanyánk 60. szülinapja egy meghitt pihenés lett , a szűk családdal 17en ünnepeltünk

Borostyán Med Hotel Nyíradony-TamásipusztaBorostyán Med Hotel Nyíradony-Tamásipuszta a térképen

Kiváló 2017. januárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. február 1.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mi csak kuponos akcióval tudtunk eljutni ebbe a szállodába, várakozással telve érkeztünk, mert a meghirdetett fotók alapján egy csoda az egész komplexum.
Nem kellett csalódnunk!
Tényleg minden gyönyörű szép, tiszta, kényelmes szobák, szuper gyermek lakrésszel, a wellness is bámulatos,tiszta és tágas és még uzsonnát is szolgálnak fel a medencéknél :)
A személyzet kedves és segítőkész!
Az éttermi rész számomra káprázatos , a hatalmas csillárokkal, az étkezés bőséges, változatos, igaz minden nap volt ebédnél és vacsoránál párolt zöldség és rántott zöldség,rántott húsi de mi azt is szeretjük :)
Reggelinél finom kávé választék, gyümölcslevek, és étkek, gyümölcs, joghurt is.
Van egy külön terem ahol biliárdozni, csocsózni lehet (ingyen) és a picikre is gondoltak mert van egy gyermek sarok ,játékokkal.
A - 5 fok ellenére a kinti parkot is körbe jártuk, és a gyermekeink még a kültéri játékokat is kipróbálták :) a tavon lehet korcsolyázni.
Mi januárban voltunk vasárnaptól-keddig, és imádtuk hogy talán 40en voltunk a szállodában, ebből ugye majdnem a fele a mi családunk :) és nem kellett várakozni, tolongani az étteremben, a wellnessben csak pár emberrel találkoztunk, szuper volt, igazi pihenés.

Azért annyit megjegyeznék, amire nem árt felkészülni, hogy ez a "kastély" egy szegény negyedben helyezkedik el, rajtuk keresztül jutsz be a hotelbe.
Volt egy értékelés amiben megjegyzik hogy látszik a tanulók jelenléte a tálalásban, és ez tényleg valós kritika volt!
Mi 2szer reggeliztünk és ebből az egyik olyan volt ahogy a nagykönyvben megvan írva, szépen elhelyezve az étel, táblácskák kint az étkek előtt, feltöltve minden.
Következő nap viszont elcsúszkálva a tárolók, és minden feltöltésre szorult, pedig soha nem az utolsó pillanatban érkeztünk, de kedves volt a kis srác, ha szóltunk akkor pótolta, csak várni kellett (5 gyerekkel)

Aki télen érkezik lemarad arról a lehetőségről hogy használja a kinti fürdő részt és a hatalmas kaland parkot, mert ott nem fűtenek és zárva van.
De ha tehetjük akkor elmegyünk egyszer nyáron is , kíváncsian várva hogy akkor mi vár ránk.

Ja ami még csalódás volt hogy nem értesítettek arról hogy szigetelik azt a szobát amit foglaltunk, és így a két pici lány nem kaphatta meg a hercegnős szobát, a mi lányaink átadták nekik a Jégvarázsost, de így ők voltak szomorúak.
Próbáltak kárpótolni minket egy 3 szobás lakosztállyal, minket sikerült is de a gyerekeket sajnos nem.
A másodikon a Verdás lakosztályt foglaltuk és ott sajnos olyan magasan vannak az ablakok hogy nem lehet kilátni, pedig a park csodás, és sötét is volt a szobákban. A többi szobához képest szerintem ez nem olyan szép. A Jégvarzsos, Mici mackós, szuper.

Ami még fontos lehet, baj van a fűtés kivitelezésével és a 6 szobából amit foglaltunk, egyben nagyon meleg volt, 2ben nagyon hideg (kaptunk olaj radiátort :( )


Van még mit fejleszteniük, de ezektől az apróságoktól eltekintve, mindenképpen vissza térünk, ha lehetőségünk lesz rá, imádtam!!!!!!

Menjetek és érezzétek jól magatokat!!! és a gyerekeket se hagyjátok
otthon :)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Átlagos

Borostyán Med Hotel további értékelései

2021.08.08gyerekekkel
Átlagos
A szálloda főúri kastély kinézetű, kristály-csillárokkal, meisseni porcelán-gyűjteménnyel, kitömött oroszlánokkal fogad. De már a parkoláskor megcsapott minket a sertésólak szaga a közeli házaktól. A szoba megfelelő, de a csak központilag szabályozható klíma kissé meghökkentő és elvesz a...
2021.07.20a párjával
Ez évben másodjára jártunk, most sem működött a szobákban a kondicionáló! Igaz a legmelegebb napokban voltunk, mégsem teljesíttet a gépezett! Szóltunk.. azt mondták megnézik! Előző hónapban is jártunk itt, akkor sem működött megfelelően! Akkor is szóltunk! Kiváló hely egyébként, ajánlom...
2021.07.12a párjával
Kiváló
2021.június közepén jártunk férjemmel a Hotelben, mely gyönyörű kívülről és belülről egyaránt.A kert csodálatos!A szoba nagyon szép és kényelmes.A wellness és a kinti gyógymedence szuper!Az ellátás is kitűnő,a személyzet kedves,az étterem gyönyörű!A délutáni uzsonna a wellness részlegen nagyon...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Erdőspuszta Club Hotel Debrecen - Élmények Erdőspusztán
Élmények Erdőspusztán
2024.12.24-ig
Erdőspuszta Club Hotel Debrecen
198.720 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval