Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vegyes élmények

Borostyán Med Hotel Nyíradony-TamásipusztaBorostyán Med Hotel Nyíradony-Tamásipuszta a térképen

2017. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 17.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kezdem a pozitív élményeinkkel. Maga a hotel és a hozzá tartozó kert tényleg gyönyörű, ehhez kétség nem fér. Élveztük a kinti és benti medencéket, a gyerekek és a felnőttek egyaránt megtalálták a nekik való helyet, kényelmesen elfértünk, volt elég napozó ágy. A recepciónál valóban kedves és segítőkész a személyzet, az teljes panzió is jó ötlet, az uzsonnára felszolgált palacsintával együtt. A szobán is igazán szép volt.

Azonban mindenkinek javasolom, hogy kérdezze meg foglalás előtt, hogy van-e esküvő az ott tartózkodás idején. A mi esetünkben volt, ez annyiban érintett minket, hogy egész éjszaka alig aludtunk, ugyanis a dj pult a szobánk alatt volt és a padló is rezgett, nem túlzok. Hajnalig buliztak a vendégek, nagyon zavaró volt mind a zene, mind a nyitott ablakon behallatszó beszélgetések. Csukott ablaknál pedig a melegtől nem lehetett aludni.
A szobában nem volt olyan ablak, ahol kinézhettünk volna. A második emeleten kaptunk egy gyönyörű szobát, azonban csak tetőablakaink voltak, ráadásul az egyik szobában lévőket csak úgy tudtuk kinyitni, hogy az asztalra feltettem egy széket, így elértem az ablak kilincsét.
Sok a légy mind az aulában, mind az étteremben.
Kétszer is előfordult, hogy nem találtunk tiszta asztalt az étteremben, mivel az üres asztalok még nem voltak leszedve. Erre azt a választ kaptuk, hogy sajnos két felszolgáló is felmondott előző nap és nincs elég személyzet.
A hotel mellett lévő játszó park kiábrándító. Lassan ellepi a gaz. Szerettünk volna hófánkozni, ezt jeleztük is, de sajnos a személyzet nem érkezett meg, így csalódottan távoztunk.

Összességében élvezetes nyaralás volt, a hibákkal együtt is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Átlagos

Borostyán Med Hotel további értékelései

2021.08.08gyerekekkel
Átlagos
A szálloda főúri kastély kinézetű, kristály-csillárokkal, meisseni porcelán-gyűjteménnyel, kitömött oroszlánokkal fogad. De már a parkoláskor megcsapott minket a sertésólak szaga a közeli házaktól. A szoba megfelelő, de a csak központilag szabályozható klíma kissé meghökkentő és elvesz a...
2021.07.20a párjával
Ez évben másodjára jártunk, most sem működött a szobákban a kondicionáló! Igaz a legmelegebb napokban voltunk, mégsem teljesíttet a gépezett! Szóltunk.. azt mondták megnézik! Előző hónapban is jártunk itt, akkor sem működött megfelelően! Akkor is szóltunk! Kiváló hely egyébként, ajánlom...
2021.07.12a párjával
Kiváló
2021.június közepén jártunk férjemmel a Hotelben, mely gyönyörű kívülről és belülről egyaránt.A kert csodálatos!A szoba nagyon szép és kényelmes.A wellness és a kinti gyógymedence szuper!Az ellátás is kitűnő,a személyzet kedves,az étterem gyönyörű!A délutáni uzsonna a wellness részlegen nagyon...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Erdőspuszta Club Hotel Debrecen - Relax napok
Relax napok
2024.12.24-ig
Erdőspuszta Club Hotel Debrecen
102.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
118.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval