Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ugyan már, Királylány!

Borostyán Med Hotel Nyíradony-TamásipusztaBorostyán Med Hotel Nyíradony-Tamásipuszta a térképen

Átlagos 2019. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. október 30.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Környezet: Szeretnéd indokolatlanul gazdagnak érezni magad? Gyere ide! A környék kapukon kívüli gyalogos felfedezésétől eltekintettünk.

Parkoló: Ingyen parkolhatsz, de a kocsid épségét nem garantálhatja senki.

Szálloda: hivalkodó és ízléstelen, persze erre felkészültem a fotók alapján, mégis mély nyomot hagyott.

Kalandpark: idén már nem nyit ki, értesültünk a szálloda portáján érkezéskor. Láthatóan nem éri meg üzemeltetni a kalandparkot és a szállodát sem.

A szálloda játszótere, tengerparti medencéje és tava leromlott állapotban van.

Kizárólag hétfőtől csütörtökig ajánlott látogatni, mert hétvégeken lagzi van. Zaj hajnalig. Szombaton a szomszédos telep egyik lakója egész napos ízlésbemutató zene-ordíttatást tartott. Nyilván oda-vissza megy a "jó viszony" ápolása.

A szoba: Az ágy remek. A berendezés kevésbé túlzó, a tapéta itt-ott levált, sérült plafon. A gyerekszoba pazar, ám az ablak és a párkánya koszos. Munkaerőhiány? A szobahőmérséklet központilag lenne állítható, de a recepciós nem tudta elintézni, hogy állítsanak rajta.

A wellness rész teljesen elfogadható, sok pihenőágy, a dekoráció giccses és fölösleges itt is. A gyerek részleg nagyon tetszett, azonban a hideg vízbe nem vágyott hosszan a gyermek. A kültéri medencék üzemeltek, de egyik sem csábított kipróbálásra.

Ellátás: az ételek nagyon finomak voltak, bármikor visszatérnék ismét egy jó ebédre, vagy vacsorára. A kiszolgálás esetenként barátságtalanra sikerült.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Szörnyű

Borostyán Med Hotel további értékelései

2021.08.08gyerekekkel
Átlagos
A szálloda főúri kastély kinézetű, kristály-csillárokkal, meisseni porcelán-gyűjteménnyel, kitömött oroszlánokkal fogad. De már a parkoláskor megcsapott minket a sertésólak szaga a közeli házaktól. A szoba megfelelő, de a csak központilag szabályozható klíma kissé meghökkentő és elvesz a...
2021.07.20a párjával
Ez évben másodjára jártunk, most sem működött a szobákban a kondicionáló! Igaz a legmelegebb napokban voltunk, mégsem teljesíttet a gépezett! Szóltunk.. azt mondták megnézik! Előző hónapban is jártunk itt, akkor sem működött megfelelően! Akkor is szóltunk! Kiváló hely egyébként, ajánlom...
2021.07.12a párjával
Kiváló
2021.június közepén jártunk férjemmel a Hotelben, mely gyönyörű kívülről és belülről egyaránt.A kert csodálatos!A szoba nagyon szép és kényelmes.A wellness és a kinti gyógymedence szuper!Az ellátás is kitűnő,a személyzet kedves,az étterem gyönyörű!A délutáni uzsonna a wellness részlegen nagyon...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Erdőspuszta Club Hotel Debrecen - Élmények Erdőspusztán
Élmények Erdőspusztán
2024.12.24-ig
Erdőspuszta Club Hotel Debrecen
198.720 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval