Feszty-körkép Ópusztaszer

Múzeum
Feszty-körkép Ópusztaszer
Feszty-körkép ÓpusztaszerFeszty-körkép Ópusztaszer

Feszty-körkép Ópusztaszer bemutatkozása

A Feszty-körképet Feszty Árpád festőművész készítette 1894-ben, melynek témája a honfoglalás. A festmény jelenleg az ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban található. A híres alkotás 1800 négyzetméter: 120 méter hosszú, 15 méter magas és 38 méter átmérőjű.

16 vendég értékelése alapján

100%
Érdekes
Kihagyható
Időpazarlás

16 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Tisza Hotel Szeged - Napi ár reggelivel
30.600 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel

Feszty-körkép Ópusztaszer vélemények

Bronz fokozatú értékelő
Kihagyhatatlan 2026. május 2.gyerekekkel járt itt
Jó ötlet volt az első tárlatvezetésre menni a szombati napon, mert így szerencsére nem voltunk rengetegen egyszerre. Annyira tetszett a körkép, hogy hamarosan meglátogatjuk a lengyel restaurátorok csapatának másik munkáját, a racławicei körképet is.
Feszty-körkép Ópusztaszer - BelsőFeszty-körkép Ópusztaszer - BelsőFeszty-körkép Ópusztaszer - Egyéb
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 15 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.