Ópusztaszer település Csongrád megyében, a Pusztaszeri Tájvédelmi Körzet közepén található. Nevezetességei: Nemzeti Történeti Emlékpark, Feszty-körkép, Pallavicini-kastély, Szer-monostora, Csillagösvény Labirintus, Erdők temploma, Turul-szobor.
Szerintem az nem normális dolog hogy egy 11 éves gyereket átvernek pénzel A kisfiam 2024 09.26 án osztálykirándulás keretein belül volt ott és 5000 ft bol vett fél liter kolát és kapot vissza 300 fot 5 forintosokban hogy a gyerek az higye többet kapot vissza
Étel allergiásoknak nem ajánlom. Nem mondhatóak segítőkésznek a tájékoztatásban. Elég félvárról válaszolnak a kérdésre. Nem néztek utánna a csomagoláson, hogy tudjanak kérdésemre választ adni. Amúgy maga a megrendelt étel finom volt.
Szép volt a környezet, de a szobából mivel tetőtéri szoba, nem láttunk semmit, kifogásolható volt a tisztaság, nem működött a hajszárító, telefon, a szoba nagysága nagy volt, de egy pici tévé volt csak beüzemelve. Az étkezésnél is volt probléma, hideg volt az étel, száraz a hús! Mivel...