Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pazar, fantasztikus, első osztályú!

Rácz Tanya Orfű

Kiváló 2018. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Rácz Tanya számunkra a Mennyei Paradicsom volt! gyönyörű panoráma, csend, nyugalom, kényelem. A személyzet barátságos, otthon éreztük magunkat. Családias környezet, mindent kielégítő kényelem, szolgáltatások. A gyerekeknek fantasztikus kikapcsolódási lehetőségek sora. Az ételek nagyon finomak, a kiszolgálás gyors, pazar, s egyedülálló az a környezet, ahogy az ember leül vacsorázni a csodálatosan kialakított terasz részre, ahonnét páratlan látvány kínál a természet. A szobák tiszták, minden adott, nincs olyan dolog, ami hiányzott volna a 4 éjszakás ottlétünk alatt. Alig várjuk, hogy visszatérjünk!!!!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Rácz Tanya további értékelései

2020.07.24a párjával
Kiváló
Nagyon szép környezet,barátságos vendéglátás,finom ételek kiváló felszólgálás. A két személyes szoba tiszta kényelmes zuhanyzós wc-és.Egyedül a szobában elhelyezett hűtőszekrény volt kicsit zajos.
2020.07.05gyerekekkel
Kiváló
Csendes, nagyon szép hely, ló- és egyéb állatimádó kisgyereknek, és természetszerető felnőtteknek egyaránt nagy élmény. Az ott dolgozók kedvesek, segítőkészek. Remek reggeliket és vacsorát kaptunk.
2020.06.27a párjával
Kiváló
Csodálatos környezetben egy igazán kellemes 2 napot töltöttünk el a fenti tanyán és a környező helységekben kirándulva.Tetszett az a igényesség,az a közvetlenség, ami jellemzi a személyzet munkáját. Jó volt látni azt az odafigyelést is,amivel az állatokat is gondozzák. Ha ló lennék ,netán...