Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hűha

Pajta Étterem ÔriszentpéterPajta Étterem Ôriszentpéter a térképen

Kiváló 2020. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. január 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Bizony, hűha! Ez a hely engem rendesen meglepett - de jó értelemben! Igaz, az odajutás kissé kacifántos volt, véleményem szerint nem olyan könnyű megtalálni az éttermet. Egy rejtett kis kincs, ami mellett az ember viszonylag könnyen elmegy, ha nem tudja, mit keres. Na de ha már megtalálta...: hangulatos, szabad ég alatti terasza a hatalmas telek zöld füves részén található, pont ott, ahol az ember órákig el tud nyújtózni egy jó könyv és egy még jobb kávé társaságában. Kora délutáni órákban érkeztünk, foglalásra (nem árt!). Az étlap egyszerű, azonban egy cseppet sem kell azon aggódni, hogy nem találunk ínyünkre valót - a pincérek készséggel segítenek a választásban. Az első meglepetés a választott fogások között ért, ugyanis kaptunk különféle ízelítőket - innen biztos nem fog senki éhesen távozni! A felszolgáló különös odafigyeléssel mutatta be az előttünk illatozó ételsort, majd ajánlott ahhoz illő bort. Miután mindenki elfogyasztotta a magáét, jöhetett a kávé. Szokásommal szöges ellentétben (önmagamat is meglepve) vágytam valami édesre - így esett a választásom a melange-ra. Tökéletes mennyiségű méz, fantasztikus hab, jó kávé. Bár nem lesz a kedvencem, életem első mézes-kávéjának pont megfelelt.
Szívesen gondolok vissza az itt tett látogatásunkra a párommal; ha legközelebb az Őrségben járunk, be fogunk térni megkóstolni, milyen új különlegességek várják az arra járókat!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Pajta Étterem további értékelései

2024.02.16a párjával
Kiváló
Férjemmel rendszeresen látogatjuk. Mindig maradandó élményt nyújtanak mind az ételek és italok, mind a kiszolgálás. Mindenkinek ajánlani tudom aki szereti a minőséget és a különlegességeket. Sokan csúnyán kritizálják az ételek mennyisége miatt... azoknak a helyi panziókat és csárdákat...
2023.10.03a párjával
Kiváló
Nagyon jól éreztük magunkat, igazi ízutazás, lenyűgöző ételek, profi kiszolgálás és csodás a miliő! Külön élmény volt, hogy a séf szolgálta fel a vacsora néhány elemét.
2023.02.24a párjával
Szörnyű
A hely nevéből és elhelyezkedéséből adódóan nagyon nagy csalódás volt. Megérkezéskor kintről még azt sugallta ami a neve, nade belépve egy ultramodern étterem. Mindez egy olyan helyen ahol rengeteg turista fordul meg, szeretne egy kis helyi hangulatú helyi ételt enni. Na azt itt nem tud mivel...
Népszerű szállások a környéken
Kerca Bio Farm Kercaszomor - Napi árak
Napi árak
2025.01.14-ig
Kerca Bio Farm Kercaszomor
52.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval