Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Minőségi étterem az Őrségben

Pajta Étterem ÔriszentpéterPajta Étterem Ôriszentpéter a térképen

Kiváló 2014. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. augusztus 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nemrég hallottam először a Pajta bisztróról, annak ellenére, hogy az Őrség kapujában lakom. A házassági évfordulónk jó apropó volt a hely kipróbálására.
Az idő nem volt épp ideális, mert szemerkélt az eső, de mégis le tudtunk ülni a szabadban a fedett terasz jóvoltából. A borús idő ellenére a táj gyönyörű, a Pajta ennél jobb helyen nem is lehetne. Mesés kilátás a végtelen erdőre. Tetszettek az étteremhez tartozó épületek is, mindegyik beleillik a tájba, mintha mindig is itt lett volna.
A pincér gyors és udvarias volt. A leves előtt kaptunk egy kis pohárban málnás céklalevest kóstolónak, ami nagyon ízlett mindkettőnknek. Jól esett ez a kis figyelmesség. Tudtam, hogy nem lesz nagy a választék, mert már itthon tájékozódtam az étteremről, ennek ellenére nekünk egyáltalán nem okozott gondot, hogy mit válasszunk. Sőt én személy szerint végig ettem volna az egész étlapot :)
Az ételek finomak és különlegesek voltak, egyedül a főételhez tartozó babos köret nem volt a kedvencem.
Egy desszertet az étkezés végén szívesen elfogyasztottam volna, de a pincér közölte, hogy a kétféle édességből sajnos már egy darab sem maradt. Sebaj, választottam helyette egy isteni jegeskávét. (hideg kávé jégkockával és tejjel, nem fagyival)
A berendezéstől kezdve, az apró részletekig tényleg minden tetszett. Tervezzük, hogy baráti társasággal is visszatérünk ide. Bátran merem ajánlani annak, aki kapható egy kis különlegességre, még ha az árak kissé magasabbak is. De a minőséget meg kell fizetni :)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló

Pajta Étterem további értékelései

2024.02.16a párjával
Kiváló
Férjemmel rendszeresen látogatjuk. Mindig maradandó élményt nyújtanak mind az ételek és italok, mind a kiszolgálás. Mindenkinek ajánlani tudom aki szereti a minőséget és a különlegességeket. Sokan csúnyán kritizálják az ételek mennyisége miatt... azoknak a helyi panziókat és csárdákat...
2023.10.03a párjával
Kiváló
Nagyon jól éreztük magunkat, igazi ízutazás, lenyűgöző ételek, profi kiszolgálás és csodás a miliő! Külön élmény volt, hogy a séf szolgálta fel a vacsora néhány elemét.
2023.02.24a párjával
Szörnyű
A hely nevéből és elhelyezkedéséből adódóan nagyon nagy csalódás volt. Megérkezéskor kintről még azt sugallta ami a neve, nade belépve egy ultramodern étterem. Mindez egy olyan helyen ahol rengeteg turista fordul meg, szeretne egy kis helyi hangulatú helyi ételt enni. Na azt itt nem tud mivel...
Népszerű szállások a környéken
Kerca Bio Farm Kercaszomor - Napi árak
Napi árak
2025.01.14-ig
Kerca Bio Farm Kercaszomor
52.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval