Gyenge 2016. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. október 5.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Barátaimmal betértünk vacsorázni - hétköznap este. Vendég alig volt (2 asztalnál 3 fő), de a pincérre jócskán várni kellett. Korábban - akkor még Pipacs névre hallgatott - itt mindig jókat ettünk. Az étlap most is "gasztroélményt" sejtetett. Az étel hamar (15 perc) megérkezett. Előre elkészített, több alkotóelemében hideg "frissensültek". A csülök széle szénfekete volt, a piritott hagyma karika tocsogott az olajban, stb. A koronát a desszert tette fel. A Gundel palacsinta hideg volt - a csoki öntett is!!!! és a madártejet " díszítésként" valami karamellel szósszal úgy nyakon öntötték, hogy ehetetlenül édes volt.Itt valamikor T.J nemzetközi díjakat nyert főszakács alkotott! Hová lett? Utódai sehol sincsenek. Egy szakács szakmunkás vizsgán megbuktattam volna az ügyeletes szakácsot. Egyelőre senkinek nem javaslom.
A Brill Hotelben szálltunk meg,de az étkezést a Pipacsban oldottuk meg.Ízletes volt és rendkívül nagy adag,jó áron.A központban a Fő térhez és a látnivalókhoz nagyon közel van.Ahhoz nem töltöttünk el itt sok időt,hogy részletesebb leírást adjak.A lentebb megjelölt összegre pedig már nem emlékszem.
Tisztelt Brill Csárda 2016.10.28.án heted magammal önöknél vacsoráztunk és felejthetetlen gasztrolómiai élményben volt részünk. Több féle ételt is kipróbálltunk de hibát nagyítóval sem találtunk az ételek minőségében,adagjában. Az ételeik forrón és gyorsan érkeztek,ízük a nagymamám ízeit hozták...
A Pipacs versenybe szállhat a legjobb ár/érték arányú menüért országos szinten. Este vacsorát is adnak, élvezhetőt, itt-ott döccenőkkel, de hát ott más a vendégek elvárásszintje. Az ebéd viszont változatos, friss, élvezhető és nagyon olcsó. Mindez kellemes, rusztikus környezetben, kedves...