Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódott utazó

Belvárosi és Kertvárosi Vendégház OrosházaBelvárosi és Kertvárosi Vendégház Orosháza a térképen

Gyenge 2017. szeptemberben, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 26.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Kórusunkkal már több szálláshelyen megfordultunk, de sajnos nagyon kellemetlen élményünk van a Belvárosi Vendégházról. Szállásunkat előre lefoglaltuk egy éjszakára, 12 főre. Komáromból érkeztünk (300km), 14 órára jeleztük érkezésünket, de senki nem volt a vendégházban mikor odaértünk. Telefonhívásra megérkezett a tulajdonos!!!
A négy szobából egy nem volt kitakarítva (ja, nem tudtam, hogy az is kell, mondta a "hölgy"). A pótágyak, nem voltak előkészítve, se kinyitva, se ágynemű, a szobákban nem volt törülköző. Számítógép nem volt, ahogy ígérték, de a wi-fi szerencsére működött! Viszont, érkezésünk után azonnal fizetnünk kellett, majd törülközőt is kaptunk, ami kopott, használhatatlan volt.
Mivel másnap, a vasárnapi az Istentiszteleten énekeltünk, kértük, ha nem várható újabb vendég, szeretnénk ott hagyni kora délutánig (14 óráig) a táskákat. Ebéd után érkeztünk vissza a vendégházba, mikor megdöbbenve tapasztaltuk, hogy egyikünk utazótáskája eltűnt... Hosszas keresgélés, riadalom, majd telefonálás után előkerült a tulajdonos, aki nevetgélve közölte, csak meg akart bennünket leckéztetni!!
Állítólag, a takarító személyzet délelőtt is és délben is ott jártak - vasárnapról beszélünk -, hogy kitakarítsanak utánunk. (Ezt, előttünk kellett volna megtenniük!) Azért dugták el a táskát a tisztítószeres kamrába, hogy majd biztos keressük őket akkor, ha nem találjuk. Szerinte ez nagyon jó vicc volt.
Számomra ez felfoghatatlan, ilyet még sehol nem tapasztaltunk. Hogy engedhet meg magának valaki egy szálláshelyen??!! Felháborító!!!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Elhelyezkedés:

Belvárosi és Kertvárosi Vendégház további értékelései

2016.12.21gyerekekkel
Kiváló
A vendégház könnyen megközelíthető, rendezett, csendes környezetű a belvárosban. Így innen a városi rendezvények akár gyalog is könnyen elérhetők. A szobák tiszták, a tv megfelelő. Önellátáshoz megfelelően felszerelt konyha, tágas étkező, jó udvari parkolási lehetőség. A szomszédban reggel friss...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Neon 2 Vendégház Orosháza - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.11.01-ig
Neon 2 Vendégház Orosháza
38.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.04.05-ig
Hunguest Hotel Gyula
44.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.02.27-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval