Dorkica étterem értékelései

Értékelései
4
7
4
4
0
0
4

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Dorkica értékeléseit!

Olvasd el Dorkica étterem értékeléseit!

Jubileumi vacsora -

Juno Hotel Étterme Komárom

2019. áprilisban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. május 14.
A komáromi Vox Femina Kórus, fennállásának 40 éves jubileumát ünnepelte. Itt rendeltük meg ünnepi vacsoránkat, mely nagyon jó választás volt. Ízlésesen megterített asztal várt bennünket, a svédasztalos vacsora nagyon finom és bőséges volt. A pincérek figyelmesek és udvariasak voltak, s folyamatosan töltötték fel, a tálaló edényeket frissensült ételekkel!
Megosztom
Varázslatos hely -

Rubra Art Lounge Vác

2018. novemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. november 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csoportos kiránduláson jártunk Vácon, és ebben az étteremben rendeltünk reggelit. A kínálat változatos, finom és friss volt. A személyzet udvarias, figyelmes és mosolygós. Nagy tisztaság, rend volt mindenütt! Az épület belső kialakítása nagyon megnyerő, azonnal magával ragadott bennünket az étterem különlegessége.
Megosztom
Pingvin a tóparton -

Pingvin Étterem Komárom

2017. decemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. december 25.
Rendszeres vendégei vagyunk az étteremnek csoportunkkal. Mindig ízletes és különleges, mégis házias ételekkel várnak bennünket. Az adagok bőségesek, a felszolgálók figyelmesek, körültekintőek és mindig mosolyognak. Szívesen választjuk ezt az éttermet összejövetelünkhöz, ahogy mások is, mert nagyon gyakori a teltházas hétvége.
Megosztom
Nem csak sárkányoknak! -

Sárkány Étterem Csorna

2017. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. június 1.
Két napos kórustalálkozón jártunk Sopronban és útban hazafelé álltunk meg ebédelni az Önök éttermében. Már két héttel korábban telefonon, majd interneten megrendeltük az ebédet. Négyféle ebédajánlatot kértünk, amiből mindenki választhatott. A megbeszélt időben megérkeztünk, s rövid várakozás után már fogyaszthattuk is a bőséges és különleges fogásokat.
Megosztom


TérképX