Király Étterem Pannonhalma

23 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Vidéki kiruccanás
Sokoró Fogadó Sokorópátka
54.500 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Kedvezményes téli wellness
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
Land-Plan Hotel & Restaurant Töltéstava - Szilveszter
Land-Plan Hotel & Restaurant Töltéstava

Király Étterem Pannonhalma vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1020 városban járt márFelfedező - 3172 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 64202 feltöltött kép
2025. október 19.barátokkal járt itt
Nem ide akartunk, hanem az Izsóp éttermet néztem ki, aztán aki bent volt, az ki is jött, hogy lehangoló, ez sincs, meg az sincs. . . így hát lesétáltunk az ismeretlen Király étterembe, két-három sarok, és ott meg mintha még örültek volna is nekünk. Egy kb. 10 fős kompánia talán színt visz a helyi életbe.
Király Étterem Pannonhalma - Külső képKirály Étterem Pannonhalma - EgyébKirály Étterem Pannonhalma - Étel/italKirály Étterem Pannonhalma - Étel/italKirály Étterem Pannonhalma - Étel/italKirály Étterem Pannonhalma - Étel/italKirály Étterem Pannonhalma - Étel/italKirály Étterem Pannonhalma - BelsőKirály Étterem Pannonhalma - MosdóKirály Étterem Pannonhalma - MosdóKirály Étterem Pannonhalma - EgyébKirály Étterem Pannonhalma - EgyébKirály Étterem Pannonhalma - BelsőKirály Étterem Pannonhalma - Étlap/itallapKirály Étterem Pannonhalma - Étlap/itallapKirály Étterem Pannonhalma - Étlap/itallapKirály Étterem Pannonhalma - Étlap/itallapKirály Étterem Pannonhalma - Étlap/itallapKirály Étterem Pannonhalma - Étlap/itallapKirály Étterem Pannonhalma - Étlap/itallapKirály Étterem Pannonhalma - EgyébKirály Étterem Pannonhalma - BelsőKirály Étterem Pannonhalma - Külső kép
Még több kép (20 db) >>