Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!

Kastély a Mátrában

Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár

Kiváló 2020. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. június 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon tetszett a hotel, élőben is hozta a kastély hangulatot, ami a képekről sugárzik. A személyzet kedves volt és segítőkész, pedig egész nap maszkot hordtak szegények. Tisztaság volt és rend, a hotel hangulatosan berendezett. Az étel kínálat kielégítő volt és nagyon finom. Reggelinél és vacsoránál is bőségesen lehetett választani. A wellness részleg kényelmesen használható volt, elég kicsi, de nem voltak sokan, így elég volt. A környezet is rendezett és szép. Összességében nagyon jól éreztük magunkat.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Kastélyhotel Sasvár további értékelései

2020.08.24a párjával
Kiváló
Igazából minden tetszett jól éreztük magunkat, sajnos több minden volt amit nem próbáltunk . Amit hiányolok nem találtunk tájékoztatót az ott tartott programokról, és a környék látni valóiról sem
2020.08.22a párjával
Kiváló
A személyzet kedves, előzékeny és készséges volt. A szoba felszerelése majdnem tökéletes: a fürdőszobában nem volt törülközőtartó. Egyébként minden rendben volt. Meg kell jegyeznem, hogy sem a személyzet nem viselt maszkot, sem a vendégektől nem követelték ezt meg - még az étkezőkben sem.
2020.07.16a párjával
Nagyon szép és kellemes hely. A személyzet figyelmes és kedves. A konyha kiváló és minőségi. A vacsora választékos, gasztronómiai élmény. Jól választottam, hogy pár év után újra itt töltöttem pár napot.