Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mesés tavaszi szünet a Parádsasvári Kastélyszállóban

Kastélyhotel Sasvár ParádsasvárKastélyhotel Sasvár Parádsasvár a térképen

Kiváló 2024. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2024. április 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A múlt évi nagyon szép emlékeink hatására 6 és 7 éves unokáinkkal a tavasz szünetre újból a Kastélyszállót választottuk. A gyerekek szülei már ott fogadtak bennünket. Meglepték a lányokat, akikkel a wellness volt az első állomás. A recepción a kedves, ismerős fiatalember pár pillanat alatt elintézte a hivatalos formaságokat. Megilletődött csodálattal foglaltuk el a főúri lakosztályt, az enteriör szépsége korunk kényelmi funkcióival párosult ( a smart TV, a finn szauna, a masszázs kád, ahol a gyerekek később felszabadultan pancsoltak) A korabeli fényképek , festmények késztettek arra, hogy jobban megismerjem a Károlyi család egykor itt élő tagjait. Különös érzés ugyanott lakni, ahol egykor Zichy Karolina, - mint számomra kiderült- korának szépséges, intelligens és egyik nagy hatású nőalakja, Károlyi Mihály nagymamája élt. Ez alapozta meg az emelkedett hangulatot, melyet csak fokozott a személyzet kedvessége, a figyelmes és udvarias kiszolgálás a kellemes, zenés gyertyafényes vacsorákon, ahol a közkedvelt magyaros és egészen különleges étkek közül válogathattunk. A szülők ételallergiája miatt a séf nagyon finom, mentes süteményeket készített és szervírozott számukra.
A reggelik frissessége, választéka után élvezetes volt a friss , tiszta hegyi levegőn sétálni a kastélyparkban, a falu utcáin. Remek volt a délutáni hangulatos teázás a finom süteményekkel az étterem teraszán.
A kislányok otthon ( a szüleik már korábban hazautaztak) nem győzték mesélni az élményeiket: a medencében a nagymamával való versenyúszásról, Szabi bűvész előadásáról, a 3.emeleti játszószobában a kisvasút építésről, a föld alatti játékteremben a közös csocsózásról, a sikeres léghokizásról és a kissé kudarcos motorozásukról. A nagyobbik unokánk részletes kiselőadást tartott az utolsó esti finom desszertről.
A gyönyörű tavaszi időben megismerkedtünk a közeli üveghuta mestereinek munkájával, nagy boldogság volt a gyerekeknek az ős-juhar tanösvény végén újra rábukkanni a játszótérre., és ismeretséget kötni az ott játszó kislányokkal.
Most is jól sikerült pihenésünk, mesés napokat tölthettünk a szépséges Parádsasvári Kastélyszállóban és festői környékén!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Kastélyhotel Sasvár további értékelései

2024.04.23a párjával
Kiváló
Karácsonyra kapott ajándékunkat használtuk fel. Páratlanul kellemes és szép napokat töltöttünk itt. Minden tökéletes volt a kikapcsolódásra. Csöndes, barátságos szobánk, elegáns berendezések mindenütt, szabadon nézelődhettünk a kiállított sportmezek közt, a kilátóban, a parkrészben, az épület...
2024.04.11gyerekekkel
Kiváló
Nagyon jól éreztük magunkat. Minden olyan volt, amilyet vártunk. Hárman utaztunk oda, az egyik autista fiammal. Ki szeretném emelni, hogy nagyon jól esett, hogy a fiammal nagyon megértően bántak, amit a mai világban ritkán tapasztalni. Köszönöm szépen a személyzetnek ezt. remélem, hogy lesz még...
2024.03.23a párjával
Ár-érték arány kiváló. A welnessben a medence kicsi, de ez adottság. Az étkezés minőségi, a választék nem túl nagy , de minden jó minőségű. A személyzet igen udvarias, segítőkész, minden kérdésben jól tájékozottak. A kastély berendezése stílusos, minden bútorzat kiváló minőségű, korhű és...

A Kastélyhotel Sasvár legnépszerűbb csomagjai

Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel (min. 2 éj)
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
88.339 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyélmények 2 éjszakától kedvezménnyel
Kastélyélmények 2 éjszakától kedvezménnyel
87.723 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2025.01.05-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval