Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

kár ezért a helyért

Hernád-Party Üdülőház & Camping PereHernád-Party Üdülőház & Camping Pere a térképen

Szörnyű 2016. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
3 gyerekkel érkeztünk, csendre, békére, természetre vágyva.

a környezet gyönyörű. a házigazdák kedvesek.

de...!!!

...azt sikeresen elhallgatták, hogy a 3 ott töltött éjszakánk közül az egyiken esküvő van a szomszédban (voltak esküvős szállóvendégeik is), a másikon medencés parti a szemben lévő fogadóban. (kizárt, hogy nem tudtak róla) arról szóltak ugyan, hogy egy szolid, 35 éves osztálytalálkozó is lesz náluk "idősebb emberekkel egy kis főzőcskézéssel", de azt, hogy éjjel fél kettőkor Fenyőmikire ordítva "beszélgetnek" majd a campingben, nem említették, pedig kiderült, hogy tudták előre, hiszen minden évben hozzájuk járnak. ilyen esetben célszerűbb lett volna kibéreltetni velük a házat, ahogy azt máshol is szokás.

így aztán a három éjszakából kettőn nem tudtuk magunkat kipihenni, ezt jeleztük is még éjszaka. a házigazdák egyáltalán nem voltak ez ügyben segítőkészek - nyilván a nagyobb csapat többet fizetett. ennek ellenére simán elkérték a teljes összeget és még csak elnézést sem kértek.

később falubeliekkel beszélgetve kiderült, hogy majdnem minden héten van esküvő és a fogadóban lévő buli is rendszeres hétvégente. úgyhogy sátorral egyáltalán nem ajánljuk a helyet, a házat is csak füldugóval vagy jó alvókával vagy a hajnali maratoni lakodalmas muzsika iránt olthatatlan rajongást érzőknek.

a falubeliektől tippet is kaptunk legközelebbre: ugyanilyen gyönyörű környezetben, a közelben,Telkibányán csendben és nyugalomban lehet kempingezni is akár.

legközelebb mi biztos, hogy nem ide jövünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?

Hernád-Party Üdülőház & Camping további értékelései

2016.11.30csoporttal
Egy csoporttal töltöttünk átutazóban egy éjszakát az üdülőházban. Nagyon kedvesen vártak bennünket, a szobák teljesen megfeleltek az elvárásainknak. Tiszták voltak, egy-egy tusoló volt a szobákhoz, de a WC közös volt a folyosó végén. Ár érték arányban teljesen rendben van a szolgáltatás. Nem...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Angyal Fogadó Rátka - Programokkal teli tavaszi hétvége
Programokkal teli tavaszi hétvége
2024.06.02-ig
Angyal Fogadó Rátka
89.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Alfa Hotel Miskolctapolca - Pünkösd
Pünkösd
05.17-20.
Alfa Hotel Miskolctapolca
85.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval