Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Generációkon átívelő cukrászda

Mák Kézműves Cukrászda PiliscsabaMák Kézműves Cukrászda Piliscsaba a térképen

Kiváló 2022. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. június 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Bár sosem regisztráltam ide, de a legnépszerűbb közösségi portálon időről időre feltűnt a reklámjuk, milyen finomságot ajánlanak éppen, mit lehet rendelni, mikor lesznek nyitva. Pedig nem szoktunk Piliscsabán, de még a környéken sem járni. Viszont hétvégére Csolnokra mentünk nyaralni, s bár Budapestről nem hosszú az út, de kapóra jött, hogy benézzünk, hiszen útba esik.
Piliscsaba ezen része a Pázmány Péter Egyetem Budapestre visszaköltözése óta nagyon csendes, kihalt lett, már megjelentek a felhagyott épületeken a pusztulás első szomorú jelei. A google térkép jelzett ugyan egy rövidebb átmenő utat az egyetemvároson át a cukrászda felé, de az már le volt zárva, így kisebb kerülővel, de megérkeztünk. A főúttól távolabb, egy csendes kis lakóövezetben, sorházak között található. Meglepődtem, mert nagyobb épületre számítottam.
A cukrászda alapterülete kicsi, a kiszolgáló rész között a cukrászat, a sütöde található. Helyben, kisüzemi, kézműves körülmények között, minőségi alapanyagokból, értő gondossággal és szívvel-lélekkel készülnek itt a finomságok. Tortáikkal, fagylaltjaikkal, beiglivel többféle díjat is bezsebeltek az elmúlt éve során, melyet büszkén hirdetnek is a bejárat melletti táblán.
A kis cukrászda nagyon népszerűnek tűnt, folyamatosan érkeztek a vendégek minden korosztályból.
Süteményből és fagyiból is készítenek menteset, magasabb árfekvésben, mint a normál termékeik, a minden-mentes mini csokitorta desszert 1150 Ft. A sütik szépek, mutatósak, csinosak, jó rájuk nézni.
Sokmindent választottunk, kóstoltunk, elvitelre is csomagoltattunk, az egész család megelégedésére. Paleo mangó mousse torta (800 Ft), macaronból pisztáciás, citromos, málnás, karamellás, nem is emlékszem már minden ízre (19 db/6650 Ft), sós aprók közül burgonyás, magos, vajas pogi, sajtos-tejfölös-sós rúd (dekára kimérve), sós mogyorós karamella kosárka (490 Ft), szilvás papucs teljes kiőrlésű lisztből (310 Ft). A fagylalt sem maradhatott ki (400 Ft/1 gombóc, 5 dkg), és még egy finom kávét is ittam (eszpresszó 470 Ft).
A macaronok különösen finomak, frissek, omlósak voltak, a mangós és a sós-karamellás süti is ízletes.
Megérdemlik az ötöst!
Kint a fedett teraszon ültünk le.
Nem volt nehéz percek alatt 10ezer Ft feletti összeget eltapsolni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (20)
Mák Kézműves Cukrászda Piliscsaba - EgyébMák Kézműves Cukrászda Piliscsaba - EgyébMák Kézműves Cukrászda Piliscsaba - EgyébMák Kézműves Cukrászda Piliscsaba - EgyébMák Kézműves Cukrászda Piliscsaba - EgyébMák Kézműves Cukrászda Piliscsaba - EgyébMák Kézműves Cukrászda Piliscsaba - EgyébMák Kézműves Cukrászda Piliscsaba - EgyébMák Kézműves Cukrászda Piliscsaba - EgyébMák Kézműves Cukrászda Piliscsaba - EgyébMák Kézműves Cukrászda Piliscsaba - EgyébMák Kézműves Cukrászda Piliscsaba - EgyébMák Kézműves Cukrászda Piliscsaba - EgyébMák Kézműves Cukrászda Piliscsaba - EgyébMák Kézműves Cukrászda Piliscsaba - EgyébMák Kézműves Cukrászda Piliscsaba - EgyébMák Kézműves Cukrászda Piliscsaba - EgyébMák Kézműves Cukrászda Piliscsaba - EgyébMák Kézműves Cukrászda Piliscsaba - EgyébMák Kézműves Cukrászda Piliscsaba - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.20-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
37.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval