Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Flokken fesztivál

Five Billion Stars Camping PilismarótFive Billion Stars Camping Pilismarót a térképen

2018. szeptemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Flokken Fesztiválon jártunk itt, ez egy hagyományőrző beöltözős program, ahol a résztvevők a 10. századot élik újra. Harcosok, nomádok, sátorban, jurtában.
A rendezvénynek ideális helyszínt biztosított a kemping, amely közvetlenül a Duna-parton található, békés, eldugott, nyugis, ugyanakkor szép természetes környezetben. Pilismarót falutól bő 2 km-t kellett autózni a vízpart fele, útközben nem volt kitáblázva, csak a cél előtt az utolsó előtti kanyarnál. Elsőre nem is találtuk meg, túlmentünk a falu végéig, ekkor becéloztuk a google térkép segítségével.
Egy viszonylag kis alapterületű kempingről van szó, sátras és lakókocsis vendégeket is fogadnak. Saját telepített faházak viszont nincsenek.
A közös mosdó és zuhany a bejáratnál található. Füvesített a terep, a fáknak köszönhetően vannak árnyékos részek is. A vízpart homokos. Lehet csónakot bérelni, illetve van egy kiülős teraszos büfé is, elfogadható árakkal, de szerény választékkal.
Csak idényben működnek.
Van ingyenes wifi, amely a kemping közepén megfelelő erősségű, a bejáratnál gyenge. Autóval be lehet parkolni a kemping területére, de a bejáratnál is vannak további parkolóhelyek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:
Fényképek (11)
Five Billion Stars Camping Pilismarót - Külső képFive Billion Stars Camping Pilismarót - Külső képFive Billion Stars Camping Pilismarót - Külső képFive Billion Stars Camping Pilismarót - KörnyékFive Billion Stars Camping Pilismarót - Külső képFive Billion Stars Camping Pilismarót - Külső képFive Billion Stars Camping Pilismarót - Külső képFive Billion Stars Camping Pilismarót - EgyébFive Billion Stars Camping Pilismarót - EgyébFive Billion Stars Camping Pilismarót - EgyébFive Billion Stars Camping Pilismarót - Egyéb
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.20-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
37.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval