Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Elvárásaink alatt teljesített a vörösvári sörkert

Rotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert PilisvörösvárRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár a térképen

2022. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. október 10.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Már tavaly nyáron terveztük, hogy eljövünk ide, leginkább a söröket kipróbálni, de aztán úgy alakult, hogy csak egy évvel később került rá sor, de akkor az ételeket is megkóstoltuk. Kézműves sörfőzdeként indult a sikeres családi vállalkozás története, amely mára egy komoly étteremmé és rendezvény helyszínné nőtte ki magát, és a sört a városon kívül is sokan megismerték.
Nagyon szépen parkosított a zöld kert, balra egy sok asztalos fedett nyári lak várja jó időben a vendégeket, kinti sütőhellyel is rendelkeznek. Az étterem szintén teraszos, alpesi hütte stílusú. A berendezés egyértelművé tette, hogy itt fanatikus Bayern München focicsapat drukkerekkel van dolgunk, a plafont a csapat sáljaival burkolták végig. A foci-kegytárgyakon kívül a sörversenyek díjai, oklevelei, valamint bajor és alpesi emléktárgyak, relikviák kaptak itt helyet.
Szóval a hangulat simán 5 pontos lehetett volna, viszont borzasztó hideg volt. Valószínű, a konyhában nem fáztak a szakácsok, mi viszont erősen.
Nagyobb asztaltársaságok sörcsapot bérelhetnek (min. 30 l/ 21.000 Ft)
8 féle Rotburger sör szerepelt az itallapon, illetve a pulton a mintapéldányokat is láttuk, de kiderült, hogy ezekből több nem volt elérhető sem a csapon, sem elvitelre üvegben.
A meggyes barna kellemes volt (600 Ft/pohár), viszont a világosat azt elég jellegtelennek éreztük (1100 Ft/csatos üveggel együtt elvihető). A csatos üveg tetszetős.
A bodzás világosra kifejezetten kíváncsiak lettünk volna, de az nem volt elérhető semmilyen kiszerelésben. Én úgy gondolom, hogy ha mindössze 8 féle sörből áll a sortiment, akkor a főzde helyszínén, a saját referencia étteremben - ami látvány sörfőzdeként is funkcionál - elvárás lenne, hogy mindegyik fajta elérhető legyen.
Érdekesség, hogy készítenek saját sörpárlatot, illetve Márkházi pálinkákat tartanak.
Az étlap nem túl hosszú, vannak kézműves burgerek (2200-3900 Ft), jól passzol a sörhöz, csapásirány nélkül gírosz tál, gulyás, tonhal. Bélszínt ettünk volna, de az sem volt. A marhagulyás (1600 Ft) nem győzött meg minket, ettünk ennél jobbat sok helyen már. Volt egy oldalnyi pizza, de itt valahogy nem pizzára vágytunk. Az utolsó előtt oldalon végre megtaláltuk a tradicionális bajor ételeket is, igazából ezeket vártam. Bajor kolbász, csülök, grízgombóc, Kaiserschmarnn. Kemencében sült, sörben pácolt csülköt kértünk párolt savanyú káposztával, knédlivel (4300 Ft). Tipikusan újramelegített hatású volt, a csülköt szeletekben kaptuk, a knédli kissé állott, szárazkás volt, a káposzta viszont kitűnő.

Összességében egy gyenge 4-es teljesítményt kaptunk egy amúgy simán 5 csillagosra predesztinált, klassz, kifejezetten hangulatos helyen.
Kötelező szervizdíj nincs.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (35)
Rotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - EgyébRotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert Pilisvörösvár - Egyéb

Rotburger Látványsörfőzde, Söröző & Sörkert további értékelései

2022.07.10barátokkal
Szeretem a brew pubokat. Ahogy megvan annak a varázsa, hogy a pincében isszuk a bort, úgy annak is megvan, hogy ott isszuk a sört, ahol főzték. A Rotburger nem tartozik a kézműves/kisüzemi főzdék élvonalához, de nem is sereghajtó. Korrekt, élvezetes söreik vannak, az elviteles díjszabás kicsit...
2022.06.26a párjával
Szörnyű
Másfél órát vártunk párommal az ételre,úgy,hogy csak mi voltunk vendgek,a sült krumpli (fagyasztott vékony hasábos)túlsütve villát nem tudtam beleszúrni a hús is túlsütve-lehet azért kellett ennyit várni,hogy jól elszúrhassa..
2022.05.01a párjával
Szörnyű
Az esetek 90%-ban nincs kiszállítás náluk, amit nevetségesnek tartok. Vagy nem veszik fel a telefont és a Facebookon sem reagálnak a kérdésre. Ha mégis sikerülne elérni őket 18-19 felé, akkor letudnak annyival, hogy Már nincs konyhánk vagy Ma nincs a futár. Egyszerűen nevetséges.:) Amilyen jó a...
Népszerű szállások a környéken
Klebelsberg Kastély Budapest - Budapesti feltöltődés
Budapesti feltöltődés
2025.01.02-ig
Klebelsberg Kastély Budapest
68.220 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval