Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tölts el egy napot itt

Favory Étterem Porva-SzépalmapusztaFavory Étterem Porva-Szépalmapuszta a térképen

2014. szeptemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. szeptember 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Csak étkezni jöttünk ide, mégis eltelt a nap. Kezdve a lovaskocsikázással a pezsgőfürdőzéssel, szaunázással, majd „biciklizés”-sel zárult. A kettő bicikli közül mind a kettő elromlott a hoteltől kb 2 km-re, így gyalog-tolva érkeztünk vissza. Mégis mint étterem értékelem, mert nem szálltunk meg itt. Azért nem jöttünk ide éjszakára, mert itt nincs félpanzió, azaz a szállás árban nincs benne a fogyasztás, így kiszámíthatatlan lett volna előre a nyaralás költsége. Minden ebéd, vagy vacsora külön fizetős. Főleg magyar ételek, mangalica, marha, sertés, tyúk stb ételek voltak, de megtalálható palacsinta és fagylalt is. Az ételek finomak, de elfogytak, azaz nem olyan nagy adagok. Jól lakni csak a főétel-palacsinta-fagylalt-kávé után laktunk jól. A kiszolgálás kedves, mosolygós, talán még azt hiszem ajánlottak is főételt, azt hiszem mangalicát, de mivel az ára ismeretlen volt előttünk, ezért inkább végiglapoztuk az étlapot. Enni lehet az étteremben, a teraszon, de lehet külön kerti pavilonban is.
Csak olyan GPS-sel lehet idetalálni amelyikbe be lehet ütni a hosszúsági és szélességi fokokat, nincs utca és házszám, a hotel a semmi után kb 5 km-rel van, még mobil hálózat sem érhető el. A hotelen kívűl arborétum és falusi állatkert is található. Az jöjjön ide, aki el akar vonulni a világ zajától, nem akar mobilcsörgést hallani egész nap, nem akarja hallani a teherautók, autóbuszok zaját, csak madárciripelést, szél zugását esetleg.
Kiszolgálás 5-ös, szálloda külső/belső 5-ös, étterem belső 3-as, adag/ár 3-as (kicsit drága).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Favory Étterem további értékelései

2016.08.21barátokkal
Kiváló
A fèrjemmel ès Baràtainkal voltunk itt. Az ètelekre nincs szò annyira finomak a hely maga gyönyörű. Az àrakkal néhànyaknak biztos problémàik vannak de èn azt mondom nagyon megéri. Màr nagyon nagyon vàrom hogy ismét ott legyünk. Ajànlom...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Szépalma Porva-Szépalmapuszta - Napi árak
Napi árak
2024.12.20-ig
Hotel Szépalma Porva-Szépalmapuszta
48.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval