stupek étterem értékelései

Értékelései
35
77
117
457
12
5
250

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg stupek értékeléseit!

Olvasd el stupek étterem értékeléseit!

stupek értékelései

nemigazán Üvegtigris -

Üvegtigris Étterem Tinnye

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Lám, lám! Ilyen az ügyeskedő! Mások sikeréből próbál saját maga hasznot húzni. A Garancsi tó mellett lévő étterem már akkor létezett, amikor a film még el sem készült, igaz, akkor nem Üvegtigris volt a neve. Akkor sem nagy sikerrel működött. Aztán jött a film, mindjárt "cateringes" lett, majd átvette a film nevét, fényképeit.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ujra jellemeznem kell! Elmúlt 4 év az előző óta. A kiszolgálás továbbra is gyors, szinte előbb fizetek, mint megkapom az elvitelre szánt adagot. Drágább lett. Nem csak az ára, az adag is kisebb lett. Lemértem, a 4 évvel ezelőtti 50 dekás adag már csak 30 deka. Az ár viszont 10 %-kal drábább. Azaz összességében 40%-kal. De még mindig finom.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Jujjujj! Nevéhez mérten többet vártam ettől a helytől. Belül néhány asztal, Kettő süteményes pult, nagyon kevés választékkal. Szinte el sem hittem, hogy Szamos Marcipán Cukrászdában vagyok. Egy falusi cukrászda választéka! Ha ott eszem drágább? Felszolgálási díj 15 %! Két szelet süti, kettő üdítő 3500 Ft! Beszélek még a WC használatról, ami 200 Ft.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 6.
Van menü, és külön is választható kaják, üdítők, savanyúságok. Jó árfekvésű, azaz ezer alatti adagok, és a nagyságukkal sincs gond. Só nem kellett hozzá valóban, az ételek már papírtányérban, de a műanyag villa, kanál megmaradt. Mindig találtam magamnak megfelelő kaját elérhető áron. De, hogy ne csak az én véleményem legyen, megnéztem a sorban álló embereket.
Megosztom
ilyet még nem láttam -

Várvölgy Vendéglő Csesznek

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
4-est akartam, de a végén 5-öst adtam. A húsleveshez külön kellett kérni a húst, de megkaptam, a desszert is kiadós volt. Az 5-öst a tulaj hozzáállása miatt adtam, meg azért mert bár nekünk nincs kisgyerekünk, de az étterem kifejezetten gondolt a kisgyerekkel érkezőkre.
Megosztom
rég várt étterem, régen látott árakkal -

Gerecse Kapuja Tatabánya

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Megnyílt a Gerecse Kapuja Kiállítóterem, étterem , Wc a Turul emlékmű mellett. Kifejezetten ajánlom a 3D-s szobát, ahol egy drónnal felvett 3 D-s filmet nézhetünk a Kő-hegyről, például a Turul madár és a kilátó felülről. Az étteremhez egy vastagabb bankkártya kell, a WC ingyenes, a parkoló ingyenes. Régen várt hely ez Tatabánya tetején.
Megosztom
A nyugalom szigete -

Kemencés Étterem Zirc

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 24.
Ez az étterem a Szarvaskút Hotel étterme. Két bejárata van , a szálloda felől és kívűlről. Bentről pincehelyiségnek néz ki, de nem az. Korábban megszálltunk itt 10 éve, akkor nem tetszett. Most inkább csülkös ételek vannak. A gyorsaság ráérős ( 40 perc volt az étel kihozatala ) de a végtermék gusztusos, szépen díszített, és laktató.
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
a macskák miatt látogattuk meg a kávézót, annak ellenére, hogy nekünk is van 6. Érdekességképpen családi házban van az intézmény, holott én valahogy a belvárosi panelban képzeltem el. Nem! Családi házban van a kávézó. Beléptünkkor le kell venni a cipőt, vagy cipővédő lábzsákot kell felvenni. Éppen "oktatás" történt.
Megosztom
vegyes hangulat -

Cafe Frei Tatabánya

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ujabb Cafe Frei, most Tatabányán (a VC-ben azaz a Vértes Centerben), tehát újabb kiszolgálási változat. Győrben felvette a rendelést és kiszolgált a pincér, Székesfhérváron már csak kiszolgált,a rendelést nekem kellett leadni, itt előbb le kell ülni, végiglapozni a színes kávé és süteménylapot, majd a pénztárhoz kell menni megrendelni.
Megosztom
harmadszorra nyitva volt -

Jánoska Cukrászda Komárom

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször jártam erre, mert az ittjártam dícsérte. Kétszer zárva volt. Most nyitva. Belül hagyományos cukrászda vitrinekkel, fagyi és sütemény pulttal. Kb 20 féle fagylalt sok sütemény. Több helyiséget számoltam össze, belül légkondícionált, kicsit kíjebb nem, végül van egy külső terasza is.
Megosztom
12 oldalon / 117 találat


TérképX