stupek étterem értékelései

Értékelései
33
73
111
405
9
5
206

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg stupek értékeléseit!

Olvasd el stupek étterem értékeléseit!

stupek értékelései

A nyugalom szigete -

Kemencés Étterem Zirc

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 24.
Ez az étterem a Szarvaskút Hotel étterme. Két bejárata van , a szálloda felől és kívűlről. Bentről pincehelyiségnek néz ki, de nem az. Korábban megszálltunk itt 10 éve, akkor nem tetszett. Most inkább csülkös ételek vannak. A gyorsaság ráérős ( 40 perc volt az étel kihozatala ) de a végtermék gusztusos, szépen díszített, és laktató.
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 23.
a macskák miatt látogattuk meg a kávézót, annak ellenére, hogy nekünk is van 6. Érdekességképpen családi házban van az intézmény, holott én valahogy a belvárosi panelban képzeltem el. Nem! Családi házban van a kávézó. Beléptünkkor le kell venni a cipőt, vagy cipővédő lábzsákot kell felvenni. Éppen "oktatás" történt.
Megosztom
vegyes hangulat -

Cafe Frei Tatabánya

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 29.
Ujabb Cafe Frei, most Tatabányán (a VC-ben azaz a Vértes Centerben), tehát újabb kiszolgálási változat. Győrben felvette a rendelést és kiszolgált a pincér, Székesfhérváron már csak kiszolgált,a rendelést nekem kellett leadni, itt előbb le kell ülni, végiglapozni a színes kávé és süteménylapot, majd a pénztárhoz kell menni megrendelni.
Megosztom
harmadszorra nyitva volt -

Jánoska Cukrászda Komárom

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször jártam erre, mert az ittjártam dícsérte. Kétszer zárva volt. Most nyitva. Belül hagyományos cukrászda vitrinekkel, fagyi és sütemény pulttal. Kb 20 féle fagylalt sok sütemény. Több helyiséget számoltam össze, belül légkondícionált, kicsit kíjebb nem, végül van egy külső terasza is.
Megosztom
tópart mellett -

Séró Büfé Tata

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Délután már sokan vannak itt kint a tóparton. (Tatai öreg tó Építők parkja) Gyerekek, mamák, papák. Ilyenkor el kel egy kis kaja. Van itt minden: lángos, hal, hamburger, ragadós székek, asztalok amelyekbe nem lehet beülni. A hamburger 5 perc alatt kész, nincs kihozatal, ujra menjek oda érte. Mosolyt sem kaptam, szalvétát sem.
Megosztom
2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 6.
Bent a tardosi erdőben, egy tó partján, csendben, madárcsicsergés közepette le lehet ülni -vagy plédre lefeküdni- egy kicsit piknikezni. Ha megéhezünk ott a büfé hal, hamburger, sültek, kenyér, üdítő. Óriási tér, tíz-húsz ember alkalmanként napozgat, tollasozik. Csak a Wc nézhetne ki jobban!
Megosztom
egy próbát megért -

Esszencia Juice Bar Tatabánya

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Saláták, Juicok, hirdeti a tábla. Gondoltam kipróbálom. Bent nem volt semmi. Még eladó sem. A konyhában volt sokáig, úgyhogy próbáltam felhívni a figyelmét arra, hogy ott vagyok. Juicét, vagy smootiet akartam inni, nos mire kész lett, turmix lett belőle. Saláta semmi, szendvics semmi. Leülni csak kint lehet, mi van akkor ha esik az eső?
Megosztom
elefánt a porcelánboltban -

VegaCity Budapest

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem vagyok vega, kezdem ezzel, de kipróbálnám! Megennék például egy rántott sajtos hamburgert sok salátával, vagy zöldségfasírtot melegen, esetleg pirítóst. Nos, kb ilyenekre állítottam be a gyomrom reggel tízkor, mire odaértem. Volt itt búzacsírás tészta, zöldséglé, de hiába kerestem szendvicset.
Megosztom
kettős-kép -

Korzó Coffee Tata

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 6.
Jó kajákat lehet kapni "jó" áron, persze ez képletes volt. A fagyit dícsérik "önkiszolgáló", a kajáért sorba kell állni, de ha nincs kész, egy kis ügyfélhívón jelzik, ha kész van, és vissza kell sétálni a tópartról az étterembe, hogy elhozzuk. A tóparti külső terasz jó lenne a kilátással, ha nem nekünk kellene idehordani az ételt.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Dél volt már és még nem is reggeliztünk. Itt viszont csak reggelizni lehet. Szendvicsek, rántották, wrapok, stb. tea, szörp, turmix stb. Kicsit más mint egy étteremben, nem jön a pincér nem hozza az étlapot, mi keressük meg, mi válasszuk ki, majd a pénztárhoz megyünk rendelni, majd kihozzák. Aztán megesszük, ujra a pénztárhoz megyünk fizetni.
Megosztom
12 oldalon / 111 találat


TérképX