stupek étterem értékelései

Értékelései
31
67
92
321
7
4
172

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg stupek értékeléseit!

Olvasd el stupek étterem értékeléseit!

stupek értékelései

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 24.
Külsőre átlagos balatonparti étterem. Reggel jártunk erre, hát reggeliztünk. Reggelizős ellátás is van, saját asztalterítővel, saját szalvétával, előre elkészítve a teríték a vendégnek. A falakon egy igazán „fali” óra. A kiszolgálás gyors, bár mosolyt nem láttam, de én is álmos voltam, lehet, hogy nem sikerült elkapni a pillanatot.
Megosztom
olcsó túristahely -

Déli12 - Étterem Budapest

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 6.
A déli pályaudvar alatt a volt 39-esek étterem önkiszolgáló. Belső tere nemigen változott az évek alatt, árai megfizethetőek. Nagyon sok a választék főételekből, salátákból, süteményekből. A kiszolgálás szívélyes, segítőkész. Kevesebb étel van kirakva, mint amiből választani lehet a falitáblán, de biztos azok is vannak.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 5.
A kiszolgálás továbbra is morózus. a belső térről nincs információm, illetve amit láttam egy kis helyiség fagylalt és minimális süteménypulttal. Mások által készült fénykép sejteti, hogy emeleti szintje is lehet, mivel mellette mindenhol más-más vendéglátó egység van. Mi nem dohányzunk, de kint minden asztalon hamutartó volt.
Megosztom
2017. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. június 22.
A fő úton szinte a sarkon található ez a kézműves cukrászda. A fagylaltnak a süteménynek az az íze, aminek hívják. Pld a citromfagyi nem vízizű, hanem citrom. 4-en ettünk, mindenki dícsérte az ízeket. A felszolgálás valóban fáradtnak tűnik, de gyors volt és pontos. A kiszolgálás után nálunk is eltűnt a személyzet, magunk voltunk.
Megosztom
menedékbüfé -

Tető Étterem Gyöngyös

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Korábban már jártam itt. Akkor azt hittem sícentrum, máskor meg zárva volt. Most is azért mertem bemenni, mert előtte utánanéztem itt, és olvastam, hogy önkiszolgáló. Nos, nem éppen volt önkiszolgáló, mert nem volt kirakva étel, csak kiírva. A kiírás és az ár alapján kellett eldöntenem, hogy akarok-e enni, vagy nem. Korábban írták, hogy a kiszolgálók unottak.
Megosztom
nem olyan mint elsőre gondoltam -

Hotel Árpád Étterme Tatabánya

2017. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Azt hittem, hogy egy szálloda étterme csak elit lehet. Sok évig nem is mentem be. Aztán egyszer csak úgy éreztem van elég pénzem, hogy kipróóbáljam. A családdal bementünk ebédelni. Az étlap sovány volt, az ár drága, de azért ott maradtunk. A kiszolgálás viszont ötcsillagos volt, az ételek díszítése is. Maga az étterem viszont nem tetszett belülről.
Megosztom
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tatabánya elején a fő közlekedési úttól kicsit távol. Csak az tudja hol van, aki már járt itt. Parkolásért fizetni kell. Házi készítésű sütemények, fagylaltok. Nem kényelmes a berendezés (szék/asztal) annyi szent. Csak félig tudok ráülni a székre, mert olyan kicsi. A hely is kong, a régi mozi megszűnt, egyébként nincs semmi a közelben, ami idehozná az embereket.
Megosztom
2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Maga az étterem egy üzemi étkezdének néz ki. Néhány kicsike asztal, az ablak mellett talán sörpad? Rengeteg ember sorban állva is és az asztaloknál is. Kicsit fura kép: a székeken ott a kabát, azon ül a vendég, és közben eszi a főételt egy kézzel, mert a másikkal fogja a tányért le ne essen a sorba álló vendégektől.
Megosztom
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pizza és főtt étel is kapható, leves második sütemény, sőt menüben is kapható. A kiírás szerint. Én speciel 15 percig álltam sorban, előttem ketten voltak, nem kértek sokat, de lassan haladt a sor ennek ellenére. Pont előttem úgy gondolta a kiszolgáló, hogy most mással fog foglalkozni, telefonált, ételt pakolt, stb.
Megosztom
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mi telefonon adtuk le a rendelést először, kiszállítással kértük. Csak nem érkezett meg. Telefonálásunkra közölték, hogy nem viszik ki, mert körzeten kívül esik. Amikor felvették a címet ezt nem tudták? Én meg közöltem, hogy nem megyek be érte a városba. Erre kihozták, plussz 600 Ft-ért. Ha személyesen vásárolok, akkor kedvesek, nagy a választék, bár valóban kell várni.
Megosztom
10 oldalon / 92 találat


TérképX