stupek étterem értékelései

Értékelései
33
73
108
388
9
5
193

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg stupek értékeléseit!

Olvasd el stupek étterem értékeléseit!

stupek értékelései

harmadszorra nyitva volt -

Jánoska Cukrászda Komárom

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 6.
Többször jártam erre, mert az ittjártam dícsérte. Kétszer zárva volt. Most nyitva. Belül hagyományos cukrászda vitrinekkel, fagyi és sütemény pulttal. Kb 20 féle fagylalt sok sütemény. Több helyiséget számoltam össze, belül légkondícionált, kicsit kíjebb nem, végül van egy külső terasza is.
Megosztom
tópart mellett -

Séró Büfé Tata

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 6.
Délután már sokan vannak itt kint a tóparton. (Tatai öreg tó Építők parkja) Gyerekek, mamák, papák. Ilyenkor el kel egy kis kaja. Van itt minden: lángos, hal, hamburger, ragadós székek, asztalok amelyekbe nem lehet beülni. A hamburger 5 perc alatt kész, nincs kihozatal, ujra menjek oda érte. Mosolyt sem kaptam, szalvétát sem.
Megosztom
2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 6.
Bent a tardosi erdőben, egy tó partján, csendben, madárcsicsergés közepette le lehet ülni -vagy plédre lefeküdni- egy kicsit piknikezni. Ha megéhezünk ott a büfé hal, hamburger, sültek, kenyér, üdítő. Óriási tér, tíz-húsz ember alkalmanként napozgat, tollasozik. Csak a Wc nézhetne ki jobban!
Megosztom
egy próbát megért -

Esszencia Juice Bar Tatabánya

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 6.
Saláták, Juicok, hirdeti a tábla. Gondoltam kipróbálom. Bent nem volt semmi. Még eladó sem. A konyhában volt sokáig, úgyhogy próbáltam felhívni a figyelmét arra, hogy ott vagyok. Juicét, vagy smootiet akartam inni, nos mire kész lett, turmix lett belőle. Saláta semmi, szendvics semmi. Leülni csak kint lehet, mi van akkor ha esik az eső?
Megosztom
elefánt a porcelánboltban -

VegaCity Budapest

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem vagyok vega, kezdem ezzel, de kipróbálnám! Megennék például egy rántott sajtos hamburgert sok salátával, vagy zöldségfasírtot melegen, esetleg pirítóst. Nos, kb ilyenekre állítottam be a gyomrom reggel tízkor, mire odaértem. Volt itt búzacsírás tészta, zöldséglé, de hiába kerestem szendvicset.
Megosztom
kettős-kép -

Korzó Coffee Tata

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 6.
Jó kajákat lehet kapni "jó" áron, persze ez képletes volt. A fagyit dícsérik "önkiszolgáló", a kajáért sorba kell állni, de ha nincs kész, egy kis ügyfélhívón jelzik, ha kész van, és vissza kell sétálni a tópartról az étterembe, hogy elhozzuk. A tóparti külső terasz jó lenne a kilátással, ha nem nekünk kellene idehordani az ételt.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Dél volt már és még nem is reggeliztünk. Itt viszont csak reggelizni lehet. Szendvicsek, rántották, wrapok, stb. tea, szörp, turmix stb. Kicsit más mint egy étteremben, nem jön a pincér nem hozza az étlapot, mi keressük meg, mi válasszuk ki, majd a pénztárhoz megyünk rendelni, majd kihozzák. Aztán megesszük, ujra a pénztárhoz megyünk fizetni.
Megosztom
Ha megtalálod, akkor jó! -

TIT Bistro by Transintertop Környe

2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez egy üzemi konyha, remélem nem sértődnek meg az alkalmazottak. Egy gyártelep első csarnoka után, a portán sorompó, de az őr nem szól, ha behajtunk. Csili-vili étterem, mintha egy Meki-ben járnánk. Sorbanállós, rámutatós. Leves, vega, husos és tésztás menü, plusz süti, ital, kávé. A kiszolgálók egyenruhában, gyorsak és mosolygósak.
Megosztom
vidéken is jó az élet -

Krisztina Cukrászda Vértessomló

2018. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. január 17.
Kicsit kirándultunk és ide is betértünk. Lám, egy vidéki faluban is lehet ötcsillagos cukrászdát üzemeltetni kitűnő cukrászokkal. Van itt minden fajta sütemény és torta: normál, cukormentes, paleo. Még meggysör is kapható. Karácsonyra nem is kellett sütnünk semmit, mind bevállalták. Csillogó belső tér, bárpult, nagy LCD TV, hangosítás, bankkártyás fizetés, akár esküvő is tartható, akkora belső terme van.
Megosztom
2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 17.
Egészségügyi okok miatt tértünk be a kórház területére. Maga az étterem is itt van, külön épületben. Sajnos csak 13 órakor végeztünk, megéheztünk, és még az interneten megnéztük mi itt a menü. Beállítottuk a gyomrunkat a nekünk tetsző menüre. Bementünk, és mint egy vasúti resti, kockás abroszos asztalok, recsegő székek.
Megosztom
11 oldalon / 108 találat


TérképX