stupek étterem értékelései

Értékelései
34
75
113
443
12
5
245

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg stupek értékeléseit!

Olvasd el stupek étterem értékeléseit!

stupek értékelései

ilyet még nem láttam -

Várvölgy Vendéglő Csesznek

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
4-est akartam, de a végén 5-öst adtam. A húsleveshez külön kellett kérni a húst, de megkaptam, a desszert is kiadós volt. Az 5-öst a tulaj hozzáállása miatt adtam, meg azért mert bár nekünk nincs kisgyerekünk, de az étterem kifejezetten gondolt a kisgyerekkel érkezőkre.
Megosztom
rég várt étterem, régen látott árakkal -

Gerecse Kapuja Tatabánya

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Megnyílt a Gerecse Kapuja Kiállítóterem, étterem , Wc a Turul emlékmű mellett. Kifejezetten ajánlom a 3D-s szobát, ahol egy drónnal felvett 3 D-s filmet nézhetünk a Kő-hegyről, például a Turul madár és a kilátó felülről. Az étteremhez egy vastagabb bankkártya kell, a WC ingyenes, a parkoló ingyenes. Régen várt hely ez Tatabánya tetején.
Megosztom
A nyugalom szigete -

Kemencés Étterem Zirc

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 24.
Ez az étterem a Szarvaskút Hotel étterme. Két bejárata van , a szálloda felől és kívűlről. Bentről pincehelyiségnek néz ki, de nem az. Korábban megszálltunk itt 10 éve, akkor nem tetszett. Most inkább csülkös ételek vannak. A gyorsaság ráérős ( 40 perc volt az étel kihozatala ) de a végtermék gusztusos, szépen díszített, és laktató.
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
a macskák miatt látogattuk meg a kávézót, annak ellenére, hogy nekünk is van 6. Érdekességképpen családi házban van az intézmény, holott én valahogy a belvárosi panelban képzeltem el. Nem! Családi házban van a kávézó. Beléptünkkor le kell venni a cipőt, vagy cipővédő lábzsákot kell felvenni. Éppen "oktatás" történt.
Megosztom
vegyes hangulat -

Cafe Frei Tatabánya

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 29.
Ujabb Cafe Frei, most Tatabányán (a VC-ben azaz a Vértes Centerben), tehát újabb kiszolgálási változat. Győrben felvette a rendelést és kiszolgált a pincér, Székesfhérváron már csak kiszolgált,a rendelést nekem kellett leadni, itt előbb le kell ülni, végiglapozni a színes kávé és süteménylapot, majd a pénztárhoz kell menni megrendelni.
Megosztom
harmadszorra nyitva volt -

Jánoska Cukrászda Komárom

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször jártam erre, mert az ittjártam dícsérte. Kétszer zárva volt. Most nyitva. Belül hagyományos cukrászda vitrinekkel, fagyi és sütemény pulttal. Kb 20 féle fagylalt sok sütemény. Több helyiséget számoltam össze, belül légkondícionált, kicsit kíjebb nem, végül van egy külső terasza is.
Megosztom
tópart mellett -

Séró Büfé Tata

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Délután már sokan vannak itt kint a tóparton. (Tatai öreg tó Építők parkja) Gyerekek, mamák, papák. Ilyenkor el kel egy kis kaja. Van itt minden: lángos, hal, hamburger, ragadós székek, asztalok amelyekbe nem lehet beülni. A hamburger 5 perc alatt kész, nincs kihozatal, ujra menjek oda érte. Mosolyt sem kaptam, szalvétát sem.
Megosztom
2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 6.
Bent a tardosi erdőben, egy tó partján, csendben, madárcsicsergés közepette le lehet ülni -vagy plédre lefeküdni- egy kicsit piknikezni. Ha megéhezünk ott a büfé hal, hamburger, sültek, kenyér, üdítő. Óriási tér, tíz-húsz ember alkalmanként napozgat, tollasozik. Csak a Wc nézhetne ki jobban!
Megosztom
egy próbát megért -

Esszencia Juice Bar Tatabánya

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 6. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Saláták, Juicok, hirdeti a tábla. Gondoltam kipróbálom. Bent nem volt semmi. Még eladó sem. A konyhában volt sokáig, úgyhogy próbáltam felhívni a figyelmét arra, hogy ott vagyok. Juicét, vagy smootiet akartam inni, nos mire kész lett, turmix lett belőle. Saláta semmi, szendvics semmi. Leülni csak kint lehet, mi van akkor ha esik az eső?
Megosztom
elefánt a porcelánboltban -

VegaCity Budapest

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem vagyok vega, kezdem ezzel, de kipróbálnám! Megennék például egy rántott sajtos hamburgert sok salátával, vagy zöldségfasírtot melegen, esetleg pirítóst. Nos, kb ilyenekre állítottam be a gyomrom reggel tízkor, mire odaértem. Volt itt búzacsírás tészta, zöldséglé, de hiába kerestem szendvicset.
Megosztom
12 oldalon / 113 találat


TérképX