stupek étterem értékelései

Értékelései
35
77
120
458
12
5
254

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg stupek értékeléseit!

Olvasd el stupek étterem értékeléseit!

stupek értékelései

A lapos elég lapos -

Lapos Kisvendéglő Oroszlány

2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. február 3.
Öreg koromra nem tudom, hogy velem öregedett az étterem, vagy ez a Retro feeling. Rámutatós, olcsó ételek menü szinten. Menü szinten gyors a kiszolgálás, ehető az étel. Kockás abroszos, retro kiállítás: Sokol és csöves rádió, tekerős telefon, régi konyhaszekrény éppúgy megtalálható, mint a LED TV, az okostelefon és italautómata.
Megosztom
2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. február 3.
Egy fagyizó-cukrászda a buszmegállóban, az árkádok alatt. Belülről modernebb kinézete van, mint kívűlről. Fiatal csapat, egyenruhában. A kiszolgálás gyors, de nincs bankkártya elfogadás, ezért volt minusz egy pont. Tortái is finomak, bár egyszer nem értették milyen tortát szeretnénk, míg másik alkalommal konkrét fényképes kéréssel mentünk, és megcsinálták.
Megosztom
2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy kávézó, ami kenyeret, süteményt, és tejet is árul. Kávékülönlegességek, érdekes sütemények, reggelik. Fiatal csapat, udvariasak, mosolygósak. A dizájn már ismerős valahonnan, talán ugyanaz a belsőépítész, de azzal az étteremmel is meg vagyok elégedve. A parkolás egy kicsit nehézkes, van vagy kettő parkoló az épület előtt, de ebben a városban inkább gyalog járnak az emberek.
Megosztom
nemigazán Üvegtigris -

Üvegtigris Étterem Tinnye

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Lám, lám! Ilyen az ügyeskedő! Mások sikeréből próbál saját maga hasznot húzni. A Garancsi tó mellett lévő étterem már akkor létezett, amikor a film még el sem készült, igaz, akkor nem Üvegtigris volt a neve. Akkor sem nagy sikerrel működött. Aztán jött a film, mindjárt "cateringes" lett, majd átvette a film nevét, fényképeit.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ujra jellemeznem kell! Elmúlt 4 év az előző óta. A kiszolgálás továbbra is gyors, szinte előbb fizetek, mint megkapom az elvitelre szánt adagot. Drágább lett. Nem csak az ára, az adag is kisebb lett. Lemértem, a 4 évvel ezelőtti 50 dekás adag már csak 30 deka. Az ár viszont 10 %-kal drábább. Azaz összességében 40%-kal. De még mindig finom.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Jujjujj! Nevéhez mérten többet vártam ettől a helytől. Belül néhány asztal, Kettő süteményes pult, nagyon kevés választékkal. Szinte el sem hittem, hogy Szamos Marcipán Cukrászdában vagyok. Egy falusi cukrászda választéka! Ha ott eszem drágább? Felszolgálási díj 15 %! Két szelet süti, kettő üdítő 3500 Ft! Beszélek még a WC használatról, ami 200 Ft.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 6.
Van menü, és külön is választható kaják, üdítők, savanyúságok. Jó árfekvésű, azaz ezer alatti adagok, és a nagyságukkal sincs gond. Só nem kellett hozzá valóban, az ételek már papírtányérban, de a műanyag villa, kanál megmaradt. Mindig találtam magamnak megfelelő kaját elérhető áron. De, hogy ne csak az én véleményem legyen, megnéztem a sorban álló embereket.
Megosztom
ilyet még nem láttam -

Várvölgy Vendéglő Csesznek

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
4-est akartam, de a végén 5-öst adtam. A húsleveshez külön kellett kérni a húst, de megkaptam, a desszert is kiadós volt. Az 5-öst a tulaj hozzáállása miatt adtam, meg azért mert bár nekünk nincs kisgyerekünk, de az étterem kifejezetten gondolt a kisgyerekkel érkezőkre.
Megosztom
rég várt étterem, régen látott árakkal -

Gerecse Kapuja Tatabánya

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Megnyílt a Gerecse Kapuja Kiállítóterem, étterem , Wc a Turul emlékmű mellett. Kifejezetten ajánlom a 3D-s szobát, ahol egy drónnal felvett 3 D-s filmet nézhetünk a Kő-hegyről, például a Turul madár és a kilátó felülről. Az étteremhez egy vastagabb bankkártya kell, a WC ingyenes, a parkoló ingyenes. Régen várt hely ez Tatabánya tetején.
Megosztom
A nyugalom szigete -

Kemencés Étterem Zirc

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 24.
Ez az étterem a Szarvaskút Hotel étterme. Két bejárata van , a szálloda felől és kívűlről. Bentről pincehelyiségnek néz ki, de nem az. Korábban megszálltunk itt 10 éve, akkor nem tetszett. Most inkább csülkös ételek vannak. A gyorsaság ráérős ( 40 perc volt az étel kihozatala ) de a végtermék gusztusos, szépen díszített, és laktató.
Megosztom
12 oldalon / 120 találat


TérképX