2026. január 27.a párjával járt itt 55 Mindennel elégedettek voltunk. A foglalást, bejelentkezést interneten is lehetett intézni. Nagyon kedves, segítőkész a személyzet. A szobában volt nespressogép és az ágy is kényelmes, nagy. A kétszemélyes paplan kicsit zavart, itthon nem így alszunk. A wellness mindent kielégítő, sok élményelemmel, kétféle gyógyvizes medence, szaunák -nem volt tömeg.
A törülközőket a fürdő elhagyásakor cserélik. Az étterem mindenki ízlésének megfelelő, változatos, ízletes ételekkel, gazdag választékkal.
2024. július 19.a párjával járt itt 45 Hosszú évek óta járunk ide. Sárvár központjában, mégis csendes helyen van a. Szállás az arborétum szélén. Tisztaság, nagy wellnes részleg mellett szaunák, gyógykezelési lehetőségekkel és vizitornákkal. Az étterme kiváló, változatos. A dolgozók általában nagyon kedvesek, segítőkészek. A szoba kényelmes, nagy, légkondicionált.
Jó itt pihenni. Ami nem tetszett:Idén egy félreeső szobát kaptunk, ahonnan egy építkezésre láttunk, ill a munkák miatt korán ébresztettek.