2025. június 14.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szegedre tartottunk, mikor már mindenki nagyon éhes volt, úgy gondoltuk megállunk itt, a Kökénydombi csárdában. Tágas parkolók vártak minket. A kinti részen foglaltunk helyet, a nap kicsit odasütött ránk, a pincérünk azonnal le is húzta a "redőnyt". Az étlapok gyorsan megérkeztek. A gyerekeknek volt fenntartott játszótér, ahol tökéletesen el tudták tölteni az időt.
A mosdók rendben voltak. Az ételek finomak voltak, a pincérünk kedves volt, a hely ötletes, és a tisztaság is rendben volt. Ide még vissza fogunk térni. Mindenkinek ajánlom ezt a csárdát.
2025. június 14.gyerekekkel járt itt 35 Szabaduló szobába menet úgy gondoltuk megállunk A Trója ételbárban. Helyet foglaltunk, az étlap gyorsan megérkezett. Öten mentünk enni. Megrendeltük az italokat, amit aztán viszonylag hamar kihoztak. Az ételt is megrendeltük, aztán használatba vettük az illemhelyet. Kulturált, de egy kicsit sötét volt.
Szappant nem raktak szóval fertőtlenítő kendővel "mostunk kezet". Az ételeket is kihozták. Kértünk ketchup-ot a sült krumplihoz, amit 5-6 perc után sikerült csak kihozni, ami elég bosszantó, mivel akkora már az ételek felét megettük. Az ételek finomak voltak, azzal nem volt semmi baj. A kiszolgálás viszont nagyon gyenge volt. A pincérek nagyon elutasítóak voltak, én megértem, hogy mindenki szívesebben lenne otthon vagy a strandon vagy ki tudja hol, de azért egy- két vidám mondatot vagy egy kis kamu mosolyt felcsalhatott volna az arcára. A pincérek miatt a hangulat is romlott. Rendeltünk még egy tejberizst is, amit kérésre sikerült csak kihozni tíz perccel miután megettük a főételt. A pincérünk elég erősen utalt arra, hogy fizessünk már, mivel hogy odaállt a kinti pénztárhoz és minket nézett. Hamar fizettünk és el is mentünk. Az ár érték arány viszonylag jó volt. Jártunk már itt és valószínűleg vissza is fogunk még térni, de a pincérek tényleg bosszantóak.
2024. szeptember 28.gyerekekkel járt itt 45Az ételek italok nagyon finomak és jók voltak. A kiszolgálás egy kicsit gyengébb volt, a pincérek nem keltettek jó benyomást. Az árak viszonylag jók voltak.
A mosdók is rendbe voltak. Mindenkinek tudom ajánlani ezt az éttermet és biztos vagyok benne, hogy ide még mi is vissza fogunk térni.
2024. augusztus 30.gyerekekkel járt itt 15A jó híre miatt tértünk be ebédelni, de csak rossz emlékekkel tértünk haza. A pincérek elutasítóak voltak, az asztalon könyökölve vendégeken nevetgélve találtuk őket, mikor beléptünk az étterembe. Az étel száraz és rossz volt, a halászlében a hal bőre is benne volt. Minden asztal koszos és elutasító volt. Az árakat sokalom. Senkinek nem ajánlom.