Geniki szállás értékelései

Értékelései
4
4
0
3
0
0
31

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Geniki értékeléseit!

Olvasd el Geniki szállás értékeléseit!

Csodálatos kikapcsolódás -

Termálhotel Martfű Martfű

2020. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. május 26.
Az apartmanházat vettük igénybe, ahol csodálatos környezetben tudtunk kikapcsolódni. A személyzet végtelenül kedves, rugalmas, segítőkész. Mi még biztosan visszatérünk ide.
Megosztom
2017. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. október 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hétvégét töltöttünk el itt a férjemmel és kislányommal. Csodálatosan éreztük magunkat! A szoba pazar, tiszta, igényesen berendezett, egyedi megoldású. A vendégház mellett található Seholsziget Élményparkban számtalan lehetőség a gyerekek számára, 2 nap is kevés volt, hogy mindent kipróbáljunk. Nyugodt környezet. Bátran ajánlom családoknak!
Megosztom
2017. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. október 14.
2 éjszakát töltöttünk el a férjemmel és kislányunkkal. Fantasztikusan éreztük magunkat. A személyzet nagyon kedves, udvarias. A szobák kifogástalanok, tiszták, egyedi berendezésűek. Az étterem színvonalas, a felszolgálók figyelmesek, az ételek fenségesek. Bátran ajánlom pároknak, családoknak, az ember innen tényleg kipihenten és feltöltötten tér haza!
Megosztom
1 éjszakás pihenés -

Hotel Palatinus City Center Pécs

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
1 éjszakát töltöttünk el a férjemmel a hotelben. A személyzet roppant kedves, udvarias. A szálloda a belváros szívében helyezkedik el. A reggeli bőséges és választékos. Első pillantásra csodás benyomást kelt. Azonban az 5. emeleti szoba maga nagyon illúzióromboló. Az 5. emeletre felérve már a folyosó kinézete aggodalommal tölti el az embert.
Megosztom


TérképX