hamvaska szállás értékelései

Értékelései
4
4
0
0
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg hamvaska értékeléseit!

Olvasd el hamvaska szállás értékeléseit!

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 24.
Szeptember elején 7 napot töltöttünk el ezen a csodás helyen. A szobák megfelelőek voltak , a külön kis konyha jól felszerelt. A medencék kiválóak,a víz hőmérséklete minden igényt kielégít a környezet nagyon szép. Érdemes , aki szeret kirándulgatni, egy szervezett Arad-Nagyszalota városnézésen részt venni. Összességében nagyon jól éreztük magunkat és ha tehetjük vissza megyünk
Megosztom
Hotel Nagyerdő Debrecen -

Hotel Nagyerdő Debrecen

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 2.
A személyzet kedves , segítőkész. A szobák retrósak , de tiszták és az ágyak kényelmesek. A reggeli és a vacsora valóban svédasztalos ,lehet bőségesen válogatni. Mindenki megtalálhatja a neki megfelelő ételt. A kis fürdő egy kis lazításra kiváló. A szálloda legnagyobb előnye,hogy villamossal perceken belül el lehet jutni bárhová, a belvárosba, a vasútállomásra stb.
Megosztom
2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. május 7.
Családommal jártunk az elmúlt év nyarán itt. Faházban voltunk elhelyezve,és a ház mellett sátrat vertünk fel. A faház kényelmes , a konyha jól felszerelt a fürdőszoba is jó. Saját strandja van, ahol jókat lehet fürdeni , napozni. Egy kis sétával könnyedén be lehet jutni a központba , ahol jókat lehet enni , inni. Vannak olyan helyek ahol még az árak is elfogadhatóak.
Megosztom
Apartmann hotel Bükfürdő -

Apartman Hotel Bük, Bükfürdô

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 2.
Szuper a hotel felszereltsége, kényelmesek a szobák, a fürdő ragyogó! A tisztaság kifogástalan. a személyzet udvarias, segítő kész . Mindenkinek ajánlani tudom.A gyógyfürdő nagyon közel van , jó idő esetén akár egy fürdőköpenybe is át lehet sétálni.Az étkezéshez nem tudok hozzászólni , mivel az apartmanban étkeztünk.
Megosztom


TérképX