2025. október 3. járt itt 35 Évtizedek óta, évente több alkalommal jártunk családdal, barátokkal a halászcsárdába. . . Az elmúlt két három évben csak egyszer egyszer. . . . bár semmi oka nem volt, hogy többször is mehettünk volna. . . . Mindig nagy várakozással mentünk az ikonnak számító vendéglátóhelyre. . . Tudtuk, hogy mindig a legkiválóbb halászcsárdába megyünk.
. . . Igy indultunk ma is. . . sajnos ma csalódásban volt részünk. . . A mindig kitűnő "Orly módon" bundázott halétel 6 hónapja megszünt. . . . Kértük a pincért, lehetne-e étlapon kívül elkészíteni ezen módon a halat. . . Elutasításban volt részünk. . . tovább kerestünk az étlapon. . . Harcsafilére esett a választás, rántott és roston elkészítve. . . ill. harcsapaprikás túrós csuszával. . . A pincér kérdése az volt, hogy sült szalonna kell-e a csuszára. . . nem kétséges igen. . . amit úgy gondolom alap, hogy ezzel jár a csusza. . . . Ezek után jött a meglepetés és a meglepődés, miután kihozták az ételt. . . számomra azonnal kiderült a harcsának nevezz hal "afrikai harcsa. . . " Nem is lenne baj, ha az étlapon ezt jelezték volna. . . Az étlapon csak harcsa szerepel. . . igazából az emberek többségéban a harcsa szó a szürke harcsát jelenti. . . Nem rossz az afrikai harcsa, de az emberek 90 százaléka étteremben a szürkeharcsára gondol főleg úgy, hogy néhány éve nem is volt étlapon az "afrikai. . . " Ezek után megnéztem több halászcsárda étlapját. . . többségében jelezték a "szürke" és az "afrikai" harcsa ételeket. . . Itt sajnos nincs jelezve, így megvalósul a vásárló megtévesztése. . . . Ez a tény nagyon rányomta a bélyegét a vacsorára. . . (Bosszankodtunk. . . ) Egyébként az étel jó minőségű volt, a kiszolgálás is megfelelő volt azon kívül, hogy a pincér szóban is jelezhette volna az "átverést. . . " Ráadásként a néhány szem sült szalonnáért plusz 500 Ft. t kértek. . . jó hogy a túróscsuszához nem számolják a túrószemeket. . . .
2025. június 8.a párjával járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Halászcsárdának minősített étterem. . . . ? ? ? ? Csalódás volt az étel minősége. . . . . "Halászcsárdának" minősítés egy vicc. . . A kőrösi halászlének nevezett valami, először is olyan forró volt, hogy 20 perc elteltével is csak azbeszt betéttel lehetett fogyasztani. . . .
nyilván azért, mert a halhús ( a harcsának "minősített" afrikai harcsa, vagy pangazius) olyan avas izt adott, hogy szinte ehetetlen volt. . . hónapokig a fagyasztóban várta idejét, hogy felszolgálják. . . Következett a "harcsapaprikás" túrós csuszával. . . A hal minősége itt is az avas íz. . . . köszönthetően a hónapokig fagyasztás miatt. . . a tészta túlfözve nyúlós túróval. . . Szóval mint fentebb írtam. . . . óriási csalódás. . . . nem kevés pénzért mindez. . .