![]() 2018. október 28.a párjával járt itt
2018. október 28.a párjával járt itt Párommal alig vártuk, hogy végre kikapcsolódjunk. Bementünk a recepcióra, ahol közölték, hogy a szobánk az utcára nyílik, és a wellness-részleg is az utcán át közelíthető meg. Ez még hagyján. . . A szobában egy légtérben, kb 10 ngyzetméteren belül volt a rozoga ágy, egy hangos hűtőszekrény, azon egy régi TV, a zuhanytálca.
Még szerencse, hogy a kicsi WC-t el tudták különíteni egy ajtóval. A szomszéd szobában volt egy orvosi rendelő. Szombaton reggel hatkor az EKG hangjára ébredtünk és az orvos-beteg párbeszéde is tisztán áthallatszott. Ez még mindig semmi: a jakuzzi oldalán vastagon feketéllett a penész és a kosz. A reggeli olyan volt, mint otthon, semmi különöset nem tartalmazott. A vacsora pedig mindkét alkalommal beazonosíthatatlan volt. Azóta sem tudom, mit ettem, csak annyit, h krumpli volt benne, és 1-2 darab kis húskocka. A tulajdonos azt hiszi magáról, hogy ő az atyaúristen, nagyon magasan hordja az orrát ahelyett, hogy egy kicsit rendbeszedné a wellness szállodának egyáltalán nem mondható épületét. . . Eszébe ne jusson senkinek ide jönni! Inkább fizessen 1-2 ezer forinttal többet, de azt a különbséget legalább megéri!
![]() 2018. október 28.családjával járt itt
2018. október 28.családjával járt itt Testvéremmel és párommal vacsoráztunk itt. Az ételek finomak és kiadósak voltak, viszont a kiszolgálás eléggé különös volt. A pincér a rendelés felvételekor nem szólt és nem kérdezett semmit, csak állt és várt. Kihozta a kért italokat, majd miután a bort kilötyögtette az étlapra, nem törődött vele, odaadta félig borosan is.
Később közölte, hogy addig nem hozza a következő italt, amíg az elsőt meg nem ittuk. A szomszéd asztalnál zaklatta a nyugdíjas házaspárt, hogy mikor hozhatja a számlát. Hiába volt finom a vacsora, többet nem megyek erre a helyre.
![]() 2018. október 28.családjával járt itt
2018. október 28.családjával járt ittCsaláddal ünnepeltük testvérem születésnapját. Ebből az alkalomból családi ebédet rendeztünk az étteremben. Nagyon gyors, udvarias kiszolgálásban volt részünk. A hely tiszta, barátságos. Az ételek kiadósak, nagyon finomak, frissek. Az étterem vezetői kellemes légkört alakítottak ki. Rendkívül pozitív véleménnyel hagytuk el a helyszínt. Csak ajánlani tudom! :)