Kocsis Andrej

Kocsis Andrej adatlapja

4Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2016.07.31
Utoljára itt2019.05.14

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2019. május 14.a párjával járt itt
Jó a konyha, nagyon kedves kiszolgálás, terasz kényelmes és egy részén lehet dohányozni, bár kicsit nagy a forgalom az utcán. Az árak elfogadhatóak. A XV kerültben lakom és ez a legközelebbi, általam ismert minőségi vendéglő. Minden vendéglőt igénylő alkalommal ezt választom. Csapolt sör nagyon jó.
Kiváló 2016. július 31.a párjával járt itt
Két éjszakát töltöttünk itt, a szállás légkondicionált, tiszta és kényelmes. Többször étkeztünk az étteremben. Az ételek változatosak, kiválóan vannak elkészítve és remekül tálalva. A kiszolgálás a panzió és az étterem tekintetében is kiváló. Érezni lehet, hogy egy lelkes összeszokott csapat tartja kézben az eseményeket és biztosítja a magas színvonalat.
Kiváló 2016. november 25., kollégákkal járt itt
Megint sikerült eljutni ebbe az étterembe! A kollegákkal voltunk a környéken munkaügyben és egyöntetűen megszavaztuk, hogy az ebéd mindenképpen legyen a Zöld Elefántban. Nyolcan voltunk és mindenki mást rendelt, de végül mindenki a legnagobb elégedettséggel távozott. Én Bab gulyást és Fitness csirkemellet rendeltem görög salátával és nagyszerű volt.