Kollár123

Kollár123 adatlapja

3Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Városi barangoló
Regisztráció2025.07.23
Utoljára itt2025.07.26

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2025. július 23.gyerekekkel járt itt
Utazásunk utolsó napján látogattunk el Szentgotthárd egyetlen cukrászdájába. A széles választékból a család minden tagja különböző édességet választott, egyiket sem bántuk meg. A KARDINÁLIST előszeretettel ajánlom! A limonádék nagyon finomak, nekem a LEVENDULÁS az új kedvencem (ami úgy tűnik többször feltűnik ebben a kis városban, nem csak a Balaton környékén!
Kiváló 2025. július 23.gyerekekkel járt itt
Este tértünk be erre az aranyos helyre a családdal 5-en. Én APEROL SPRITZET kértem, a kislányom LEVANDER FIZZT, a feleségem pedig BODZA GIN GARDENT. Mindegyik koktél nagyon finom volt, különösen az enyhén csillogós lila és a kacsás kék. Nekünk minden rendben volt a kiszolgálással, a pincérek barátságosak és segítőkészek.
2025. július 26.gyerekekkel járt itt
Párszor már jártunk ezen a helyen, de még sosem írtam véleményt. Hát itt az idő! Ha a Balatonnál járunk, az utunk mindig elvezet ide, odafele vagy visszafele. Nekünk mindig is tetszett a családias hangulat, a sütemények és a jó programok. Személyes kedvencem, ha szezonálisan fellelhető a pultban, a SZILVÁS PITE.