2025. július 18.a párjával járt itt 25 A szobánk az A épület 2. emeletén volt, a tetőtérben. Lift nincs, egy csigalépcsőn lehet megközelíteni. A szoba tetőtéri, így csak görnyedten lehetett az ágy egyik végét megközelíteni. A saját part vitorlásoknak jó, de fürdeni a köves Balatonban csak a szomszédos strandon lehetett. A félpanzióból a reggeli átlagos, a vacsora menza-jellegű volt.
Foglaláskor, ami 2025. 04. 04-én volt, nem közölték egyik körülményt sem, a hirdetés nem azt az épületet mutatta, amiben elszállásoltak minket. Összességében nagy csalódás volt.
2023. november 16.a párjával járt itt 35 Wellness részlegen az egyik medence nagyon hideg volt, senki nem használta, feleslegesen ment benne a "bugyogás". Ha kicsit később mentünk vacsorázni az ételek vagy elfogytak vagy már kihűltek. Reggel nem volt mindig kávéscsésze, gyümölcs. Kifogásolható minőségű volt mind a reggeli, mind a vacsora, annak ellenére, hogy sokan voltak.
Voltunk már itt a bezárás előtt kétszer, jobb volt minden szolgáltatás. A recepción a kijelentkezéskor az előlegről majdnem elfelejtkeztek, a teljes árat akarták kifizettetni. A kapott köpenyek erősen kopottak voltak a törülközőkkel együtt. Összességében romlott a szálloda minden tekintetben.
2016. augusztus 5.a párjával járt itt 45Kellemes napokat töltöttünk ebben a szállóban. A wellnes-részleget jobban kellene ellenőrizni,naponta többször figyelni, mert a vendégek nem értenek a jakuzzi beállításához, mégis állítgatják.