2025. november 3.a párjával járt itt 55 A párommal töltöttünk egy hétvégét a SIROCAVE barlangszobákban, és egyszerűen imádtuk! A hely különleges, hangulatos és nagyon tiszta. A wellness részleg tökéletes volt a pihenéshez, a reggeli pedig bőséges és finom. Külön élmény volt egy barlangban aludni, különleges, mégis modern és kényelmes.
A környék gyönyörű, csendes, igazi feltöltődés. A vendéglátók kedvesek és segítőkészek voltak. Mindenkinek ajánljuk, aki valami egyedit és nyugodt kikapcsolódást keres!
2025. november 3.a párjával járt itt 55 Most hétvégén voltunk a párommal az étteremben, és őszintén mondhatom, hogy fantasztikus élményben volt részünk. A hangulat kellemes, a személyzet pedig igazán kedves volt. Levesnek én a tárkonyos vadragulevest választottam, a párom pedig a hideg körtekrémlevest, és mindkettő egyszerűen mennyei volt.
A vadraguleves tartalmas, ízes és jól fűszerezett, pont, ahogy szeretem, a körtekrémleves pedig frissítő, különleges ízvilágú. A főételek is remekül sikerültek, én zsírjában sült kacsacombot meggyraguval és burgonyakrokettel ettem, a párom pedig konfitált sertéstarját lecsós raguval, sült szalonnával, steakburgonyával. Mindkét fogás nagyon finom volt, a hús omlós és ízletes, a köretek pedig tökéletesen passzoltak hozzá. Az adagok bőségesek voltak, annyira, hogy már csak a desszertre hagytunk egy kis helyet, de azt semmiképp sem akartuk kihagyni. Mivel a zserbó a személyes kedvenc süteményem, így nem volt kérdés, hogy a zserbós palacsintát választjuk, ami egyszerűen isteni volt, házias, de mégis különleges.