Madyke étterem értékelései

Értékelései
0
2
3
20
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Madyke értékeléseit!

Olvasd el Madyke étterem értékeléseit!

2012. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 1.
Kb. 10 éve jártam a Gőryben először és le voltam döbbenve. Gyönyörű az egész kert és a terasza is. Mintha egy botanikus kertbe érkezne az ember. Van egy hatalmas terasz ami télen zárt és fűthető, körbe véve ezekkel a szép virágokkal. Az árak is nagyon jók, főleg hogy akkora adagok vannak, hogy általában felét elvisszük és másnap még azt ebédeljük.
Megosztom
2013. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 1.
Külföldön élünk, de akármikor haza látogatunk elmegyünk legalább egyszer. Finomak az ételek, igényes az étterem és tiszta, a felszolgálás is pazar. Párom közel lakik, ők évek óta járnak oda. Sokáig onnan hordták a napi menüt is és mindig megvoltak elégedve. Szóval mindent össze vetve egy nagyon jó hely.
Megosztom
Nem sok hiányzott hogy felálljunk és kisétáljunk.... -

Menü Étterem & Kávézó Szeged

2013. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 1. - 20 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Párommal, párom öccsével és barátnőjével látogattunk el ebbe az étterembe egyik vasárnap ebédre. Interneten találtuk, megtetszett a környezet, a kilátás, az hogy modern az étterem, mindenkinek tetszett az étel kínálat és az árak. Mindannyian külföldön élünk, ritkán járunk haza és elég ritkán adódik alkalmunk így együtt tölteni az időt, főleg Magyarországon, szóval szerettünk volna egy jó kis délutánt eltölteni, jókat enni, beszélgetni.
Megosztom


TérképX