Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem sok hiányzott hogy felálljunk és kisétáljunk....

Menü Étterem & Kávézó SzegedMenü Étterem & Kávézó Szeged a térképen

Gyenge 2013. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2013. augusztus 1.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Párommal, párom öccsével és barátnőjével látogattunk el ebbe az étterembe egyik vasárnap ebédre. Interneten találtuk, megtetszett a környezet, a kilátás, az hogy modern az étterem, mindenkinek tetszett az étel kínálat és az árak.
Mindannyian külföldön élünk, ritkán járunk haza és elég ritkán adódik alkalmunk így együtt tölteni az időt, főleg Magyarországon, szóval szerettünk volna egy jó kis délutánt eltölteni, jókat enni, beszélgetni.
Szép a környezet és igényes a hely, viszont értek kellemetlen meglepetések. Kikértük mindannyian az ételt. Kértünk 3 előételt és 4 főételt. Mikor a pincérnő oda ment a többiekhez a pulthoz, csak nagy nevetést meg háborgást hallottunk és fintorgást láttunk. "Úristen kértek előételnek haltepertőt meg rántott sajtot plusz még főételt."
Mondtam a páromnak hogy kérdezze már meg hogy esetleg átmenjünk e máshová???? Mindannyian kiakadtunk. Ráadásul a párom rálátott a pultra ahol ültek sorban és a szakács is kint ült. Ő is vágott egy arcot és miután leadta a rendelést a pincérnő még vagy 5 percig tartott neki mire nagy fintorogva életuntan felállt és elvonszolta magát a konyhába. Teszem hozzá csak mi 4-en voltunk vendégek akkor az étteremben. Szóval nagy a munka kedv és ezek szerint előételt ne nagyon kérjen senki mert kinéznek, kinevetnek. Szóval elég negatív élményekkel távoztunk.
Pozitívum hogy az ételek nagyon finomak voltak, de felháborító a viselkedés amit megengedtek maguknak.
Volt 1 pincérnő aki kedves volt. Illetve amíg a rendelést felvette addig a másik is kedves volt...
Lényeg a lényeg. Szép hely, jó árakkal, finom ételekkel és borzalmas hozzá állású dolgozókkal. Ennyi. Köszönjük az élményt, többet nem megyünk és az összes ismerősünknek beszámoltunk erről a feledhetetlen élményről szóval ők sem mennek oda biztos.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Menü Étterem & Kávézó további értékelései

2017.11.03kollégákkal
Átlagos
Többször jártam,jártunk ebben az étteremben nagyon vegyes érzésekkel távozva...Volt olyan,amikor kiváló értékelést adtam volna mindenre.A személyzetre,az ételek mennyiségére,és minőségére egyaránt.Aztán volt,mikor csoporttal mentünk,jó előre bejelentve,de a csoport felének sem jutott megfelelő...
2017.08.30a párjával
Átlagos
Baráti ajánlás után jöttünk ebbe az étterembe,de kár volt.A pincérnek fogalma sincs az ételek hogyan készülnek.Ez még nem is probléma,de az adagok olyan kicsik,hogy nem igazán laktunk jól.Egy 10 fős rendezvény volt,emiatt várnunk is kellett.10 főnél úszik a konyha!Ez mindent elárul.A pincérek sem...
2017.06.02a párjával
Átlagos
A környék még mindig csodás. Sajnos a minőség sokat romlott az étterembe. Lehet hogy a másik szakács van, vagy csak az üzletpolitika változott ,sajnos ezt nem tudom.De az ételek mennyisége csökkent és a frissesség is.A levesben a zöldség,répa fás,keserű ízű elrághatatlan.A tészta délben már...
Népszerű szállások a környéken
Tisza Hotel Szeged - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.02-ig
Tisza Hotel Szeged
24.390 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
99.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval