Medvehagyma étterem értékelései

Értékelései
40
79
81
26
9
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Medvehagyma értékeléseit!

Olvasd el Medvehagyma étterem értékeléseit!

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 21.
Erre jártunk és újra betértünk. A nagyteremben csoport volt, így a külső éttermi részen kaptunk helyet. A pincér ajánlott kétféle halból készült különleges alkalmi ajánlatát fogadtuk el, mely nagyon finom volt. Én erdei gyümölcslevest ettem, ízlett. Férjem húslevest gazdagon, ez tényleg olyan volt és a mennyiség is rendes adag. Jóllakottan távoztunk ismét.
Megosztom
Korlátozás után az első -

Tó-Vendéglő Vonyarcvashegy

2020. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 17.
A kijárási korlátozás utáni első túránk volt a Keszthelyi-hegységben. Délután vissza felé indultunk a kocsihoz, amikor a jó illatokra betértünk a kerthelyiség részbe. Árnyas, nagy faasztalok és padok. Volt hely leültünk. Kedves, maszkos kiszolgálás, hamar készült és finom ételek, pont megfelelt a turistának. Máskor is vissza jövünk!
Megosztom
A turisták helye -

Pikoló Vendéglő Bakonybél

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már többször jártunk itt a teljesítménytúrák alkalmával, most egy másfajta túra után tértünk be ide. A kerthelyiségben egy nagyobb társaság volt, így bőven volt hely, igaz hétköznap és a 15,40 az se nem ebéd idő se nem vacsora, de mi éhesek voltunk. Csontlevest és Málnalevest rendeltünk, jóízűen fogyasztottuk el. A Pikoló csirke és pulyka nagyon ízletes ezt nem lehet kihagyni!
Megosztom
2020. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. május 31.
A várban voltunk és onnan irányítottak át minket e étterembe. A külső részen senki nem volt a rossz idő lévén, benn is csak 1 asztalnál, így hamar kaptunk meg mindent. A választék bőséges. Mi finom csontlevest ettünk, kapros túróval töltött csirkét sült burgonyával és roppanós bundában sült csirkét friss salátával, mártással.
Megosztom
Ha nem tudsz máshol enni -

Miller's Inn Étterem Nagyoroszi

2020. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. március 14.
Étterem, de ez amolyan nagyon amerikai stílus. A rendelést a pultnál kell leadni és csipogót kaptunk amikor elkészült az étel érte kellett menni. Az italt is mi vittük az asztalhoz. Sokat, 3/4 órát vártunk a levesre, mert pizza kiszállítások voltak, egyébként még csak 3 vendég volt rajtunk kívül. Terítő nincs, tálcán kaptuk és úgy vittük a helyünkre, majd az edényt letenni a tárolóra.
Megosztom
2020. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 6.
Nos most ezen oldal véleményére támaszkodva választottam ezt az éttermet. Túra után férjemmel és barátokkal tértünk be. Szép, belvárosi étterem ahol tényleg pizzák is vannak akár elvitelre is. Mi finom májgaluska levest ettünk, Harcsapaprikást túrós csuszával, Cordon bleu és fűszeres burgonya. Mindegyik finom volt, hamar megkaptuk és bőséges adagok.
Megosztom
Házias ételek gyorsan -

Marika Konyhája Veresegyház

2020. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. március 1.
Pestről haza felé megálltunk ebédelni. A menü jellegű étkezés minket nem zavart, mert már éhesek voltunk, és itt látszik mit kapunk és percek alatt fogyasztható is. A húsleves gazdag és bőséges volt, majd a pörkölt krumplival is rendben, én meg rántott halat kértem salátával, majd ittam egy kávét. Az íze és az ára is megfelelő volt az ebédnek, és gyorsan kaptuk.
Megosztom
2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 28.
Többször jártunk már itt, így ismét betértünk egy túra utáni ebédre. Péntek lévén most nem volt tömeg, így éhes gyomrunkat hamar megtöltöttük. Tárkonyos szarvaslevest és Fácánlevest ettünk fürjtojással. Mindkettő finom volt. Második fogásnak Szarvaspörköltet választottunk gombával, nokedlival, meg Fűszervajas csirkemellet káposzta salátával.
Megosztom
2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 27.
E kastély, a Bükk lábánál, magán kézben van, mely idegenvezetéssel látogatható. Előzetes bejelentés alapján érkeztünk ide. A Szent György vonal mentén fekszik így ez emeli az értékét. Kazinczy Gábor évekig élt itt, Jókai sokat járt ide szóval történelmi múltban bővelkedik és szerencsére jelene és jövője is van!
Megosztom
2020. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 6.
Túra után barátainkkal tértünk be úgy 15 óra után eléggé éhesen. Többféle menüből is lehetett választani, volt kedvünkre való így mindegyikünk ezt rendelt. Hamar megkaptuk az ételeket melyek ízletesek voltak. A leves és a második is bőséges volt így jól laktunk. Ami kicsit furcsa volt az az, hogy elkezdtek közben takarítani, mondván, hogy minden délután nagytakarítás van, de ilyenkor még nincs záróra.
Megosztom
9 oldalon / 81 találat


TérképX