Medvehagyma étterem értékelései

Értékelései
40
79
81
26
9
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Medvehagyma értékeléseit!

Olvasd el Medvehagyma étterem értékeléseit!

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 25. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az oldal ajánlása alapján választottam az éttermet. Kellemes, hangulatos hely első látásra is. A Honfoglaló leves tökéletes és különleges ízvilágú, nagyon finom volt. Ami zavart minket, az, hogy sajnos néhány légy is szemtelenül mindent meg akart kóstolni. Utána Lucifer palacsintát és Sombrero palacsintát ettünk. Két teljesen különböző ízvilág kreatív összeállításban.
Megosztom
Jó, hogy ide jöttünk! -

Butykos Kisvendéglö Eger

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 25.
Ezen oldal ajánlatai alapján választottam az éttermet. Menüt ettünk és nagyon jó volt, mind a mennyisége mind a minősége és vacsorára fogyasztottuk, tehát még ebben az időben is kapni, ami ritkaságnak számít. A kiszolgálás, kedves, pontos így én is ajánlani tudom ezt a szép, tiszta és kellemes helyet. Ha erre járunk megint ide fogunk bejönni az teljesen biztos!
Megosztom
Trófeák és fa -

Séd Söröző Szekszárd

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
A DDK utolsó napján és utolsó kiló méterében voltunk e meleg nyári napon. Már nagyon szomjasak voltunk, kerestük, hogy hol is ihatnánk, mire Babits Mihály háza mellett megláttam e sörözőt. Beléptünk, üres volt, de csak ámultunk a fa székeken és szép asztalokat látván, majd a helyi kézi csapat trófeáit bámulván. Ilyen szép kocsma csak elvétve van az Országban!
Megosztom
2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
Zárás előtti utolsó percekben érkeztünk ide. Elolvastuk az étlapot, árakat és kértünk két marhapörköltet sztrapacskával. Vörös borral készült a pörkölt és nagyon jóízű volt. A sztrapacska jó volt, de nem az az igazi felvidéki. Az étteremben már pakoltak, így nyár lévén a külső részen fogyasztottuk el vacsoránkat.
Megosztom
2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 18.
Férjemmel és barátainkkal vacsoráztunk e helyen. Finom levest ettünk, kis és nagy adag is kapható belőle. Férjem hatalmas rántott húst kapott, jól volt megsütve. Ketten a leves után a mákkrémes palacsintát választottuk vörösboros szilvával, ami kihagyhatatlan bőséges csemege volt. A többiek halat ettek grill zöldségekkel, hát az Ő ételük is mind elfogyott.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 18.
Az oldal alapján választottam a helyet és nagyon jól tettem. Finom leveset és bőséges főételt ettünk a kinti részen. A felszolgálók,kedvesek, udvariasak és ami ritkaság, hogy kutyabarát hely. A négylábú vendégeknek ki van készítve víz és eleség is. Éppen volt is egy szép, fehér kutyus a gazdájával. Ez az eb viselkedni is tudott így nem zavart senkit.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 11.
Túrára jöttünk Pázmándra és nem is gondoltuk, hogy fagyizó még nyitva van e kis helyen, mert már majdnem 19 óra volt. Kinn asztal, székek és nyitva tábla így bementünk. Bőven volt választék. Pohárba kértünk néhány gombócot. A helyiség légkondicionált volt, de mi inkább kint fogyasztottuk el. Mindegyik nagyon jó volt, de nekem az áfonya ízlett leginkább, hát ez a gyengém.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 11.
Éjszakai túrára érkeztünk Pázmándra, ezért egy könnyű vacsorára ugrottunk be a helyi étterembe. Kinn is, benn is voltak így leültünk a csapos pult közelében a lócára. Kissé csárda hangulatos hely, kellemes, kedves. Hamar jött is a pincér hölgy tonikot és sört rendeltünk, majd én halat salátával férjem pedig húsételt a végén még kávéztam.
Megosztom
2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 28.
Kintről csalt be minket a pincér, mert az ottani étlapot böngésztük. Sok pizzájuk van, de mi levest és másodikat akartunk enni. Üres volt az étterem, de megrendelések érkeztek és a sörözőben is voltak. Helyet foglaltunk és húslevest meg halászlevet rendeltünk. Működött az elektromos rovarcsapda, de ettől függetlenül rengeteg légy volt.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 30.
Hárman tértünk be egy kis édességre. Barátunk kétféle süteményt evett és nagyon ízlett neki. Mi fagylaltoztunk pohárba kértük és leültünk egy asztalhoz. A mogyorós palacsinta fagylalt egy igazi különlegesség volt! Csavart fagyi is kapható, meg marcipán díszek és óriás dinók. Barátunk vett egyet a rokon kislánynak, ez csak 200 Ft volt.
Megosztom
9 oldalon / 81 találat


TérképX