Medvehagyma étterem értékelései

Értékelései
42
87
93
28
9
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Medvehagyma értékeléseit!

Olvasd el Medvehagyma étterem értékeléseit!

2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 28.
Kintről csalt be minket a pincér, mert az ottani étlapot böngésztük. Sok pizzájuk van, de mi levest és másodikat akartunk enni. Üres volt az étterem, de megrendelések érkeztek és a sörözőben is voltak. Helyet foglaltunk és húslevest meg halászlevet rendeltünk. Működött az elektromos rovarcsapda, de ettől függetlenül rengeteg légy volt.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 30.
Hárman tértünk be egy kis édességre. Barátunk kétféle süteményt evett és nagyon ízlett neki. Mi fagylaltoztunk pohárba kértük és leültünk egy asztalhoz. A mogyorós palacsinta fagylalt egy igazi különlegesség volt! Csavart fagyi is kapható, meg marcipán díszek és óriás dinók. Barátunk vett egyet a rokon kislánynak, ez csak 200 Ft volt.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 30.
Úgy 16 óra múlhatott amikor betértünk az étterembe férjemmel és barátunkkal. Csak egy személy iszogatott. Nagy, tágas hely, parkolás az út túloldalán lehetséges. Bőséges választék van az étlapon, de végül sikerült rendelnünk. A májgombóc leves finom volt, ottani készítésű. A második fogást is hamar megkaptuk, Tenkes és Csárda fantázia névre hallgató ízletes ételeket.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 30.
Nagyon jó véleményeket olvastam erről az étteremről, így gondoltuk betérünk. A nyitva tartás 0-24-ig volt megjelölve. Oda érve kissé furcsáltuk, hogy egyetlen autó sem volt a parkolóban, de ha már itt voltunk bementünk. Már nem lehetett enni, mert 11-14-ig van az étterem és főként menüre tértek át.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 27.
A Mátrából jövet álltunk meg ma, fagylaltra és kávéra. A helyiség szokás szerint tele volt vendégekkel. AZ Őrség zöld aranya nevű kreáció igazán különleges alkotás lett, de a többi is finom volt. A klasszikus ízek is megtalálhatók, mint vanília, csokoládé, férjemnek ízlettek. Többször voltunk már itt, amikor utunkba esik mindig bejövünk. Ezután is így lesz!
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 17. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Túra után tértünk be az étterembe barátunk javaslatára. Már éhesek voltunk, sokan voltak, gondoltam mennyi idő még mire megkapjuk? Hamar kaptuk az ételeket is. Én tonicot kértem, melyhez itt sajnos nem tartozik a citrom karika. Az ebéd finom volt és normál adagok, nem lógnak le a tányérról. A kiszolgálás gyors és figyelmes volt.
Megosztom
2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 27.
[moderálva - a szerk. ] Lementünk az étterembe vacsorázni. Az étel ehető volt, de semmi különös. A májgaluska fagyasztottból, a palacsinta órákkal előbb lesütve, mert már kemény volt, de megettük és kértünk reggelit. Mondták 8-ra jöhetünk. Ott is voltunk 8-ra. Teát kértünk volna az nincs. Ez fura,mert mi is kell egy teához? Igyunk gyümölcslevet.
Megosztom
2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 14.
Nagyon szép helyen van és gyönyörű a kilátás az étteremből. Egy reggelit, egy ebédet és egy vacsorát ettünk itt. Minden nagyon finom volt. Miután a szlovén határnál van, így e gasztronómiába is belekóstolhattunk. Az ételek jó része ott termelt alapanyagokból készül. A reggeliztető pincér nem teljesen volt a toppon, de a kolléganő ebédnél kiigazította a dolgokat, így szívesen megyünk majd újra vissza.
Megosztom
2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez egy amolyan RETRO hely! Kockás abrosz, fehér tányérok,hagyományos ételek, és kedves tulajdonos! Halászlét Bajai módon gyufa tésztával készítik és minden külön tálalnak. 1 adagot ettünk ketten, mert ez nagy mennyiség. Én rakott karfiolt ettem tartárral, finom volt. Férjem túrós csuszát kapor, tejföl és sült szalonnával szóval ahogy illik.
Megosztom
Vendéglő az út mellett -

Schlossberg Vendéglő Mecseknádasd

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 26.
Szállásunkról miután ott nem üzemelt a konyha Húsvét napján így ide irányítottak bennünket. Szólt a pincér, hogy várni kell, de még így sem volt túl sok. A levesek és a főétel is nagyon finomak voltak és a mennyiség is elég. Cukrászsüteményük is volt, de azt már nem tudtuk megkóstolni. A kávé is jó volt, jól laktunk.
Megosztom
10 oldalon / 93 találat


TérképX