2026. február 22.barátokkal járt itt 55 A Pacal Útlevél egyik állomásaként látogattuk meg a Panziót. Sok jót olvastam róla a Pacalos csoportban,ezért is nagyon kíváncsian vártam a találkozást! A helyiség nagyon hangulatos,a felszolgáló hölgy nagyon kedves volt. Természetesen a pacalra voltam nagyon kíváncsi,mivel nagy kedvelője-fogyasztója vagyok,és én is főzöm több variációjában.
Szép nagy adagot kaptam,finom jó ízvilággal,én egy kicsit sűrübb szaftal szeretem! Jó pacaloshoz méltóan köret nélkül kenyérrel és cs. uborkával kértem. Itt azért voltak hiányosságok,mert a kenyér egy része nem volt friss! Ezt jeleztük is,és a pótlás már a friss kenyérből történt. Az uborka mennyisége is elég csekély volt,utánrendelés történt! Véleményem szerint egy ilyen jó hírü helynek ez nem szabad, hogy tétel legyen! Már azért sem,mert a számlához a végén a szervíz díj bizony ott volt! ! Végül is egy jó vacsora volt,némi kis hiányossággal!
2024. szeptember 17.a párjával járt itt 55Kiszállítással kértünk egy 2 személyes tálat, és láss csodát jóllaktunk és finom volt! Sajnos más helyről rendelt ételnél sajnos éhesek maradtunk.Gratula a helynek!