![]() 2017. március 4.a párjával járt itt
2017. március 4.a párjával járt itt Egy csodálatos hosszú hétvégét töltöttünk el itt feleségemmel. A VIP csomagot foglaltam és tényleg úgy éreztem VIP vagyok. A szoba rendben van az ágy nekem kicsit puha volt. A tisztaság rendben volt úgy a szobában, a fürdőben mint a közös használatú helyiségekben. A spa kielégíti a felnőttek minden igényét.
A csomag része volt nálunk egy privát használat is csak a miénk volt az egész. Az ételek minősége teljesen rendben van. Finomak ízletesek remek alapanyagokból. A személyzet soha nincs "útban" de mindenre figyelnek. Ha valaki romantikára vágyik nagyon jó választás. A történelmi belváros közepére lépünk ki a hotelből a Duna-korzó 2 perc séta. A parkolás mélygarázsban. Mi biztosan visszatérünk még.
![]() 2015. augusztus 29.családjával járt itt
2015. augusztus 29.családjával járt ittEgy hetet töltöttünk Szegeden minden ebédet és vacsorát náluk költöttünk el. Az ételek első rangúak a kiszolgálás jeles a hangulat nagyon jó. Nagyon rugalmasak bármi kérésünk volt szívesen teljesítették. Ezért a minőségért szívesen áldoz az ember egy kicsit többet az átlagosnál.