2025. május 17.gyerekekkel járt itt 55Családi esküvő keretében élvezhettük a hely szolgáltatásait, egy külön teremben. Nagyon különlegesek, bőségesek és finomak voltak az ételek. Figyelmes kiszolgálásban volt részünk. Szívből ajánlom mindenkinek, aki szereti az ínyenc fogásokat, és az igazi gourmet élményeket.
Szuper volt minden, köszönjük!
2019. október 26.a párjával járt itt 35 A szálloda 3 csillagosnak felel meg. A fürdő, WC, szobák régimódiak. A takarítás hagy némi kívánnivalót maga után. A zuhanyrózsa nem működött, a zuhanyfüggöny és a kád széle penészes volt. 4 nap alatt nem volt takarítás, ágyigazítás, csak a szemetet vitték el 2-szer. Az ételek egyszerűek, ismétlődnek.
2 féle leves, 4 féle főétel. Reggel a tojásrántotta hideg volt, a kenyér száraz. A személyzet kedvessége megfelelő. A medence térben csúszós a padló, veszélyes vizes papuccsal közlekedni rajta. A gyógymedencéért külön kell fizetni. Az ágy nagyon kényelmes, az ágynemű és a törölköző tiszta volt. Összegezve: RETRÓ szálloda, 3 csillagos 4 csillagos áron!