Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Strobkrisz
1200
Itt járt már

Strobkrisz adatlapja

3Értékelés
1
2
0
0
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2017.08.15
Utoljára itt2017.08.15

Néhány kiemelt értékelés

Szörnyű 2017. augusztus 15.a párjával járt itt
Szólni kellett, hogy kiszolgáljanak. A hamutál az asztalon tele, miután kértük sem kaptunk tisztát, vagy legalább üreset. Koszos étlap, mellékhelyiség, a pincér ruházata legfeljebb egy sarki kocsma pultjába illene, pocsék modor. Az ételt nem tudtuk megenni. Ócska alapanyagok, a borzaska használt, halas olajban volt kisütve, így romlotthal mellékíze volt.
1Ételek / Italok
1Kiszolgálás
1Hangulat
1Ár / érték arány
1Tisztaság
Kiváló 2017. augusztus 15.a párjával járt itt
Kedves, családias, vendégszerető fogadtatás és kiszolgálás. Kellemes hangulatú, szépen berendezett, kényelmes, tiszta étterem (mi most csak ebédelni tértünk be), gyönyörű környezetben. Figyelmes személyzet, kiváló étel, mennyei kávé. Különösen, hogy kissé elázott motorosként tértünk be, csakis jót tudok mondani a helyről, minden szempontból!
Kiváló 2017. augusztus 15.a párjával járt itt
Minden szempontból csak jót tudok írni erről a helyről! Az étkezést önellátással oldottuk meg, amihez viszont a házban minden adott, mintha csak otthon lennénk. Ha az ember pihenni vágyik, igazi kényelemre, nyugalomra vágyik, szép, tiszta, rendezett körülmények között, a házban, vagy akár a kertben, lakótársak nélkül, úgy ez a hely remek választás!
5Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
5Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés