Smaragd 33 értékelés kell még ehhez
Gyémánt 283 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 16 hasznos szavazat kell
2025. december 12.a párjával járt itt 45 Az őszi hosszúhétvégénk második napján kerestünk egy még nyitvatartó éttermet. Így esett a választás a Don Benitora. Hangulatos kis étterem,kedves kiszolgálással ,jó pizzákkal és finom ételekkel. Van kerthelység is a napsütéses időkre. Szép faragott asztalok,padok. Bent kényelmes székek. Sokféle étel közül lehetett választani.
Mégis a választásunk a tárkonyos gomba levesre,egy ungherese pizzára és egy velővel töltött szeletre esett. Nagy adagok és ízletes ételek voltak.
2025. december 10.gyerekekkel járt itt 55 A tik tokról jól ismert szlogen kedvéért "Multivitamin,Szerelem Gyros" mi is kipróbáltuk ezt a helyet. Kecskeméten található a Kéttemplom közben. És mondhatom olyan mintha Tik Tok szereplő lennék. Mert ahogy a közbe belépsz és közeledsz a hely felé,a nyitott ajtón kiszűródik a híres szlogen. És akkor már tudtuk nemsoká ott vagyunk.
Az utcán áll a kígyózó sor vége és mi is beállunk a sorba. Mert ki szeretnénk próbálni a Szerelem Gyrost. Szuper hely. Szuper kiszolgálás és jó hangulat ahogy belépsz az ajtón. A tulaj kedvesen " Barátom"nak szólít és azonnak teszi fel az első kérdést. -Mit adhatok barátom ? kiválasztjuk,hogy mit szeretnénk és már kapjuk is ahogy kérjük. Nem spóról semmivel,nem méregeti a húsz és a hozzávalókat dekára pontosan. Csak pakolja a tányért vagy a tortillát,nem sajnálva az alapanyagokat. Van istt minden ami a szem-szájnak ingere. Különféle ételek,italok,sültek,tálak,desszertek,és még sorolhatnám. Még sohasem csalódtunk. Mindíg finomakat ettünk és remélem még sokáig fogunk is. Mert ahányszor Kecskeméten járunk betérünk ide. Egy igazi felszolgáló,tulaj, és tudja hogy lehet kedves szóval,humorral becsalogatni a fiatalokat és a nem fiatalokat is. Multivitamin, Szerelem Gyros. Mindenkinek ajánlom én is hogy térjen be ide délelőtt,délután,este. Bármikor. Nem fogja megbánni.
2025. december 10.gyerekekkel járt itt 35 Kb. 10 km. -re van az otthonunktól,ezért gondoltuk kipróbáljuk. Sőt kétszer gondoltuk,hogy kipróbáljuk,de másodjára sem jött össze. Ezért többszöt nem megyünk oda. Nekünk nem jött be. Igazából egy benzinkúton van ez a Burgerező. ezzel nem is lenne baj. A hely modern,tiszta és szépen be van rendezve.
A benzinkút rész el van választva egy üveges fallal. Első alkalommal a fiammal gyrost rendeltünk. Igazából már lefagyasztott húst melegítettek újra. ezzel nem is lett volna baj,de egy jó adag bőrös-mócsingos húst találtam a többi hús között. Ettől el is ment az étvágyam. Másodjára a párom és a lányom is eljött. Pizzát és hamburgert rendeltek. A pizza sem volt jó,legalább is a tésztája,a hamburger meg szinte ehetetlen volt. A sajtnak is elég furcsa íze volt és a húspogácsa sem ízlett. Egyáltalán nem esett jól egyik fogás sem. De kapható itt még fagylalt és sütemények is. Azok sokkal jobban néztek ki,de nem mertük kipróbálni. Személy szerint mi többet tuti nem megyünk oda.
2025. december 7.a párjával járt itt 55 Öszi hosszúhétvégénk első ebédje a Kedvesem Bisztróba vezetett. Régebben sokat jártunk Balatonlellére nyaralni a családdal. Persze nyáron minden nyitva van,emberek hada jár ide nyaralni. Most ősszel viszont már sokkal kevesebb étterem és minden más van nyitva. Úgyhogy a megszokott sétányon indultunk el először szétnézni és itt találtunk nyitva egy Bisztrót ahova beültünk ebédelni.
Szerencsénkre volt még egy szabad asztal. A pincér hölgy odakísért bennünket és felvette a rendelést. A hely nagyon modern,szépen berendezve. Van kerthelység is. Jó idő volt ,így odakint is sokan ültek,ebédeltek. A párom csirke steakot én pedig Fledermaust-rántott sertést kértem. Sajnos mivel sokan voltak, így bő 50 percet kellett várnunk az ételekre. De megérte a hosszas várakozás. Amikor kihozták,csak ámúltunk a tálalástól. És az íze. Mennyei volt,mind a két ételnek. Nagyon kedves volt a kiszolgálás és finomak voltak az ételek. Ha teheted próbáld ki ezt a helyet. Megéri.
2025. december 7.a párjával járt itt 45 Kecskemétről ügyintézésből hazafele,félúton,Lakiteleken megálltunk hogy vigyünk haza ebédre a gyerekeknek és magunknak egy finom gyrost. Ezért most egy új gyroszosra esett a választásunk,mert itt még nem jártunk. Kívülről hangulatos étkezdének nézett ki. Bent sem volt ez másként. Annyi csak, hogy bent nem sok hely van leülni.
Itt is kedves kiszolgálásban volt részünk. Gyorsan felvették a rendelést és amint fizettünk el is kezdték az ételek elkészítését. Alig negyed óra alatt el is készültek az ételek,elvitelre. Köszönjük. Finomak voltak a gyrosok és nagy adagok.
2025. december 7.gyerekekkel járt itt 35 Hajdúböszörményről tartottunk hazafele a fiammal a Traktorhúzó Fesztiválról és mivel megéheztünk az út mellett észrevettünk egy gyroszost. Bementünk és egy kis várakozás után mi kerültünk sorra. Kedves kiszolgálásban volt részünk. Egy kis egyszerű gyroszost kell elképzelni. Semmi extra. Megrendeltük a gyrost és alig 10 percen belül meg is kaptuk.
Jó étvággyal elfogyasztottuk. A különlegessége csak annyi volt hogy sajttal megszórva kaptuk. Így még nem ettünk gyrost.
2025. december 2.gyerekekkel járt itt 55 Már többször is jártunk e csodálatos helyen. Most autónézőben voltunk és gondoltuk ha már itt vagyunk a közelben akkor itt ebédelünk. Tradicionális magyar ételeket kínál ez az étterem új köntösben. Most a kerthelységben foglaltunk helyet,mert nagyon szép idő volt és a fák árnyákában ültünk le. Nagyon kedves,humoros pincért fogtunk ki.
Még a választásban is segített. Kértünk egy nagy kancsó gyümölcsös limonádét és egy kétszemélyes szárnyas tálat. Igaz hárman voltunk,de ez is bőségesnek bizonyult,mert még el is kellett csomagoltatni. Ha jót akarsz enni,ide érdemes betérni.
2025. december 1.a párjával járt itt 45 Hosszú hétvégés pihenésről tartottunk hazafelé párommal amikor Kecskemét közelében jártunk. Mivel dél körül járt az idő,úgy gondoltuk harapunk valamit és utána folytatjuk az utunkat. Az M5-ös autópályáról letérve és az 5-ös főúton folytatva utunkat,a legközelebbi étteremnél megáltunk. Ez a Széchenyi város Taj Mahal Indiai Étterme volt.
Amúgy is szeretünk új ételeket,ízvilágokat kipróbálni és ezt most sem bántuk meg. Kedves kiszolgálásban volt részünk. Mivel hirtelen sokan lettek az étteremben,így a tulajok is beálltak segíteni a felszolgáló lányoknak. Többször is odajöttek az asztalunkhoz,megkérdezni,hogy ízlik-e az étel és kérünk-e még valamit. Az ételek első ránézésre furcsának tünhetnek,de amikor megkóstoltuk,nagyon is ízlettek. Még a desszert is. Én tojáslevest a párom csirke levest választott. Főételnek vajas csirkét és Tandoori csirkét ettünk. Ha szeretnéd,de nem mered kipróbálni az indiai ételeket,én nyugodt szívvel tudom ajánlani. Nem fogod megbánni.
2025. december 1.gyerekekkel járt itt 45 Kirándulni voltunk a gyerekekkel Solymáron a Paprikás pataknál és utánna ugyancsak Solymáron találtunk egy pizzériát rögtön az út mellett és betértünk oda. Nem sokkal azelőtt lehettek kész az átalakítással,festéssel,mert igen csak szegényesen volt berendezve a hely. De ez mit sem rontott a hangulaton és a kedves kiszolgáláson.
Még egy-két poént is elejtett ezzel kapcsolatban a felszolgáló hölgy. Gyorsan kiválasztottunk az ételt és megrendeltük. Nem is kellett sokat várni rá,már hozták is. A pizzák és a rántott sajt is nagyon finomak voltak. Egy kávé után már folytattuk is utunkat hazafele.
2025. november 30.családjával járt itt 45 Ha gyros , akkor csakis Gyro,ami közel van a Szegedi Gyermekgyógyászati klinikához. A hősies többórás helytállás után jöhetett egy kis gyros. Gyalog is csak max. 10 percre volt az orvostól. Nagyon kedves a kiszolgálás és modern étteremről van szó. Szuper tálalás és nagy adag. És ami nagyon fontos,finom is volt.
Igaz a szószok egy kicsit másak voltak,mint ahol eddig ettünk gyrost,de így is nagyon finom volt. Én olívabogyóval kértem mert nagyon szeretem. A többiek anélkül. Ami újdonság volt számunkra,az a répasaláta és a feta sajtkrém volt.
62 fotózott hely / 7 oldalon