Zsófi baby

Zsófi baby adatlapja

4Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Ínyenc  •  Burger-imádó  •  Házias ízek kedvelője  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Távol-keleti ízek szerelmese  •  Akció-figyelő  •  Kuponvadász  •  Gyermekkel utazó  •  Wellness-mániás  •  Kritikus
Regisztráció2020.07.07
Utoljára itt2025.07.22

Néhány kiemelt értékelés

Szörnyű 2025. július 22.egyedül járt itt
Általában elfogadható a menü választék, de már korábban is kaptunk nem asztalra való ételt. Ha többen megyünk be, akkor leveses tálat raknak az asztalra, amiből tetszés szerint lehet merni. Múlt hét pénteken egyedül bementem (mert ez esett útba), hát nagyon megbántam. Pénzkidobás volt.
Szörnyű 2020. július 7.gyerekekkel járt itt
Mostanában néhányszor voltunk a zalaegerszegi Kiskakas Vendéglőben. Egyetlen alkalmat kivéve mindig volt valami probléma. A ma történtek után úgy döntöttem, hogy értékelést írok. Azt már megszoktuk, hogyha a hátsóbb asztalokhoz ülünk, akkor az előttünk levő asztalokat mindig előttünk szolgálják ki, nem foglalkoznak azzal, hogy ki mikor érkezett.
Kiváló 2020. július 24.gyerekekkel járt itt
Ezen a helyen déli étkeztetés van. Ízletes és bőséges a menü/kínálat. A leveseknél egész tál levest tesznek az asztalra, ami bőségesen tartalmaz "sűrűjét" is (húst, zöldséget, tésztát, stb. . . )
A 2. fogás is bőséges és ízletes. Van gyerekadag is. Minden nap 3 féle főzelék is van, ami elég hamar elfogy (sokszor már nem jut, mire megyünk).