pedig errefelé az bölcs előrelátás, de így is kaptam, egy elfogadható helyet, igaz, nem a díszesebb vadászteremben, hanem a másikban, de ezt igazán nem vethetem a szemükre. A kiszolgálás kedves, rugalmas, a sok vendég ellenére működik a gépezet. Elegendőnek tartottam, hogy bevezetésképpen egy kisadag levest egyek csak, abból a jó fácánragúból, megoldották. . . felséges volt! Aztán szarvast kértem vadasan, látod, ilyen, a mártás takarja a jelentős hússzeleteket, pompásan lakmároztam. Egy légy belemászott a körtelevembe, simán kicserélték és nem is számolták fel. Ezt utólag azért igyekeztem külön meghálálni. Azt nem lehet meghálálni, hogy a Teremtő beküldte azt a tüneményes fehérblúzos lányt, aki nem szolgált fel, csak az asztalokat tette rendbe, és közben olyan mosolyokkal bombázott le, hogy transzba esve kellett keresnem a kijáratot. Szóval csudajó ez a hely, igaz, pár nagycsalád bejött közbe zajongani más asztalokhoz, de ez nem az én vendéglőm, az övék is, hát így kell elfogadni. Fogyasztásom tételesen: kicsi fácánragu leves, 1260, szarvas vadas mártással, zsemlegombóccal 4950, Cappy körte 800, szervizdíj 701 Ft.