Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek

Jankovich Kúria Hotel és Étterem RácalmásJankovich Kúria Hotel és Étterem Rácalmás a térképen

Kiváló 2021. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. december 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy XVIII. században épült nemesi kúria keretében működő rendezvény- és ökoturisztikai központ ínyenc étterme. A komplexum több impozáns, szépen felújított épületből áll, aki a legalsó parkolóban teszi le a gépkocsiját, alig találja meg a kiterjedt birtokon az éttermet. A beltér elegáns, meghitt, a dekoráció egyedi és művészi.
Magyar, nemzetközi és koreai ételekből kínálnak szűk, igényes, átgondolt választékot, nem ritkán egyéni, kreatív megoldásokkal. Tartanak többek között malac terrine-t mustármaggal és mogyoró-majonézzel, húslevest marhapofával, udon tésztával, kacsamellet sütőtökkel, csicseriborsóval, sertéscsászárt savanyú káposztával és laskagombával, Rib-Eye steaket burgonyapürével és kim-chivel, kim bapot, bulgogit.
Első körben tojással kínált vajtökleves ettünk. A szép ívű, egyedi tálban ideális tojás, rajta cukkiniszirmok és mikrozöldek, erre öntötték a selymes, üde, jó ízű levest. A kecskesajt, körte, édeskömény elnevezésű előétel tálalása is szemgyönyörködtető, erről sem hiányoznak a vegyes mikrozöldek, a kompozíció ízharmónia és állagok tekintetében is kiváló. A Heamu-Yachae Twigim elnevezésű koreai fogás wasabis tempurában sült garnélarákot, tintahalat és zöldségeket fedett, amit wasabis szójaszósszal szolgáltak fel. Korrekt, klasszikus fogás. A bazsalikomos almás pohárdesszertben marinált almaszeletkék, almakockák és kellemes fanyarkás almahab. Jó zárás.
A kiszolgálás kifogástalan: kommunikatív, kedves, udvarias.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (6)
Jankovich Kúria Hotel és Étterem Rácalmás - EgyébJankovich Kúria Hotel és Étterem Rácalmás - EgyébJankovich Kúria Hotel és Étterem Rácalmás - EgyébJankovich Kúria Hotel és Étterem Rácalmás - EgyébJankovich Kúria Hotel és Étterem Rácalmás - EgyébJankovich Kúria Hotel és Étterem Rácalmás - Egyéb

Jankovich Kúria Hotel és Étterem további értékelései

2013.05.23a párjával
Kiváló
Kulináris élményekre vadászva találtam rá egy Rácalmáson megbúvó hotel éttermére, ahol hamisítatlan koreai ételeket lehet kóstolni. A világ zajától távol a nyugalom szigetén barátságos környezet fogadott. A hotel és az étterem is kifinomult ízlésről árulkodott. A személyzet kedvessége magával...
Népszerű szállások a környéken
Duna Relax Hotel Ráckeve - Relax Wellness Félpanzióval
Relax Wellness Félpanzióval
2024.12.24-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
2024.12.20-ig
Szépia Hotel Zsámbék
72.765 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval