Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Menzás hétvége

Duna Relax Hotel RáckeveDuna Relax Hotel Ráckeve a térképen

Gyenge 2023. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 1.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Házassági évfordulónkra kerestem egy nyugodt, de színvonalasnak vélt szállodát. A szálloda hozta az elvárásaimat, a személyzet is udvarias, kedves volt. Kicsivel idő előtt érkeztünk (300 km-ről), de jeleztem, hogy a maradék időben ebédelni szándékozunk. Kicsit furcsának találtam, hogy az egyébként már elkészült szobát 2000 Ft felár ellenében foglalhattuk volna el. A recepción ajánlották étkezésre a wellnessben található vizibárt.
Az ott tartózkodó valaki, nem köszönt, nem kérdezte meg, hogy mit akarunk. Volt egy másik valaki a pulton kívül, ő sem. Rövid idő után elmentünk a városba ebédelni.
Kétszer vacsoráztunk, szerettünk volna az alkalomhoz illően koccintani, de senki nem jött az asztalunkhoz megkérdezni, hogy mit fogyasztani, pedig más hasonló kategóriájú szálláson ez alap. Megjegyezném, hogy más asztaloknál fel-fel bukkant egy felszolgáló. Miután eluntam a várakozást, személyesen mentem a bárpulthoz és rendeltem két italt. Kb. 10 perc után, amikor már túl voltunk a vacsora felén jött a pultos és közölte, hogy a kért italból csak egyet tud hozni. Ezt a rendelést töröltem. Az ünnepi koccintást a városban beszerzett italból oldottuk meg a szobánk erkélyén. Másnap a helyzet megismétlődött azzal a különbséggel, hogy már nem is mentem kérni. Ezen kívül furcsának találtam, hogy miközben a reggelire/vacsorára érkező vendégek asztalt keresve bolyongtak az étteremben, addig jó néhány szobára lefoglalt asztal üresen árválkodott.
Egyébként a szakács munkája nem hagyott kívánni valót, bár a választék a kategóriához képest meglehetősen szűkös volt.
Mindent összevetve, a szálloda és a wellness szép környezetben megfelelő minőségben szolgáltat. Talán a távolról, fél egy órával korábban érkező vendéget, ha már kész a szoba, ilyen árszint mellett, nem illene lehúzni.
Az éttermi szolgáltatás egy jobb iskolai menza szintjén van. Ott a személyzet nem nőtt fel a szálloda színvonalához sem modorban, sem szakmailag.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Átlagos

Duna Relax Hotel további értékelései

2024.04.02a párjával
Gyenge
Sajnos nem voltak jó tapasztalataink! A szobában nem működött a mini hűtő és a légkondi, nagyon meleg volt, a radiátort sem szabályozni sem lekapcsolni nem lehetett. Az étkezésnél is voltak hiányosságok. Vacsoránál kicsi volt a választék a népszerű fogásoknál várni kellett, lassú volt az utántöltés!
2024.04.01barátokkal
Kiváló
Pihentető, jó hangulatú három napot töltöttünk el a hotelben. A személyzet kedves és figyelmes volt, külön dicséret a szauna mester /Attila/ által megvalósított programokért. A wellness részleggel mi elégedettek voltunk, bár nem volt túl nagy.... A teraszon elhelyezett bútorok lehettek volna...
2024.03.04gyerekekkel
Kiváló
A wellnesz rész, szolgáltatások mint szauna szeánsz, masszás tetszenek nagyon. Azt sajnálom, hogy a Mauri masszásra nem fértem be, nagyon szerettem volna menni rá, mert egyszer már voltam és nagyon tetszett. Kicsit későn nyít a wellnesz, még szívesen lementünk volna az elutazás reggelén is,...

A Duna Relax Hotel legnépszerűbb csomagjai

Duna Relax Hotel Ráckeve - Duna-parti tavaszi kikapcsolódás (min. 2 éj)
Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
Kérd ajánlatunkat!
2024.06.20-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve - Nyaralás Duna Relax módra (min. 2 éj)
Nyaralás Duna Relax módra
Kérd ajánlatunkat!
06.21-08.31.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Nyári Silver Napok
Nyári Silver Napok
07.01-08.31.
Silver Hotel Hajdúszoboszló
121.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval