Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódás

Duna Relax Hotel RáckeveDuna Relax Hotel Ráckeve a térképen

Átlagos 2024. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. február 28.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A korábbi évek tapasztalatai alapján (amikor is rendszeres vendégei voltunk a szállodának évente több alkalommal), két év szünet után ismét ellátogattunk a szállodába. Kár volt. Egy barátságos, kedves helyből egy szürke átlagos hely lett. Szerettük a változatos programokat, de ma a legfőbb, egész héten át, átívelő szolgáltatás a textil nélküli szauna, amivel nem is lenne probléma, ha az a jó ízlés határain belül, magában a szaunában történne. Mint utólag megtudtuk a textil nélküliség valóban csak és kizárólag a szaunára vonatkozik, azonban a gyakorlatban sajnos nem így volt. A wellnessbe belépve, már az előtérben egy meztelen férfi látványa fogadott, aki mindenre használta a törölközőt, csak akkor éppen arra nem, amire igazán kellett volna. A zuhanyzóban is ugyan ez volt a helyzet. Hirtelen nem is értettük, hogy hova keveredtünk. Némi tájékozódás után vettük észre, hogy itt mindennapos a textil nélküli szauna, Azt ugyan nem gondolnám, hogy ez azzal jár, hogy egy ilyen szolgáltatást nem igényló vendégnek kell elfordítani a fejét, ha számára kellemetlen a helyzet, de úgy látszik, hogy igen. Másnap a textil mentes szauna idejét, ami előre meghatározott, egy óra hosszáig tartó időtartamra van korlátozva, a szobánkban töltöttük, mert szerettünk volna elkerülni az előző napi kínos helyzeteket. Sajnos kár volt, mert a kijelölt idő után is nézhettük egy férfi csupasz hátsófelét. Nyilván ehhez a tevékenységhez kell megfelelő kultúra, amivel nem minden ember rendelkezik, és ez nem a szálloda hibája, de az igen, hogy ha felvállal egy ilyen szolgáltatást, akkor biztosítson személyzetet, aki felügyeli, hogy ilyen eset/ek ne fordulhassanak elő.
A dolgot távozáskor szóvá tettük a recepción, ahol kedvesen elnézést kértek a történtek miatt, de ez sajnos nem változtatja meg azt, ami már megtörtént.
Az úszómedencében nagyon hideg volt a víz.
Az ételek finomak voltak, bár meg sem közelítették a korábbi években tapasztalt választékot.
Még egy észrevétel. Mivel a fürdőszobában van a WC is és szellőztetni csak a szobán keresztül lehet, bár van elszívó, de azt hagyjuk is, szót se érdemel, egy LÉGFRISSÍTŐ talán megoldás lenne egy aprónak tűnő, de igazából nagy dologra.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:

Duna Relax Hotel további értékelései

2024.04.02a párjával
Gyenge
Sajnos nem voltak jó tapasztalataink! A szobában nem működött a mini hűtő és a légkondi, nagyon meleg volt, a radiátort sem szabályozni sem lekapcsolni nem lehetett. Az étkezésnél is voltak hiányosságok. Vacsoránál kicsi volt a választék a népszerű fogásoknál várni kellett, lassú volt az utántöltés!
2024.04.01barátokkal
Kiváló
Pihentető, jó hangulatú három napot töltöttünk el a hotelben. A személyzet kedves és figyelmes volt, külön dicséret a szauna mester /Attila/ által megvalósított programokért. A wellness részleggel mi elégedettek voltunk, bár nem volt túl nagy.... A teraszon elhelyezett bútorok lehettek volna...
2024.03.04gyerekekkel
Kiváló
A wellnesz rész, szolgáltatások mint szauna szeánsz, masszás tetszenek nagyon. Azt sajnálom, hogy a Mauri masszásra nem fértem be, nagyon szerettem volna menni rá, mert egyszer már voltam és nagyon tetszett. Kicsit későn nyít a wellnesz, még szívesen lementünk volna az elutazás reggelén is,...

A Duna Relax Hotel legnépszerűbb csomagjai

Duna Relax Hotel Ráckeve - Relax Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel (min. 2 éj)
Relax Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
Kérd ajánlatunkat!
2024.12.24-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve - Nyaralás Duna Relax módra (min. 2 éj)
Nyaralás Duna Relax módra
Kérd ajánlatunkat!
06.21-08.31.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval