Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Macskaháború

Faházas Villapark RáckeveFaházas Villapark Ráckeve a térképen

2016. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. november 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Maga a környezet szép még télen is. Kis tavacskák,kacsák,meleg termálvíz,kültéri medence.A faház,háromból kettő padlófűtéses,így kellemes bár szinte túl meleg.Néhány javítás ráférne ugyan a faházak komfortossá tételéhez(csak egy kis figylelem kellene)sötétitőfüggöny felrakása,ágyak matracainak cseréje,de egyébként kényelmes és elég tágas.

A kültéri medence is tökéletes lehetne,ha a vendégek nem édesgetnék oda a macskákat. Nem simogatnák ,majd a kezüket nem tennék a vízbe,mivel a bacilusok,ha jól tudom,könnyebben élősködnek s szaporodnak a melegvízben. De ennek évek óta nincs gát szabva, És az etetésről már nem is beszélve. Több macska is próbálkozott a terület elfoglalásával,és mi éppen egy macskaháborúnak lehettünk szemtanúi. Győzött az ottlakó. Egyelőre. Sajnos nekem a fülem begyulladt és már második hete kezelnek. Nem jó,hogy nem foglalkozik ezzel a kérdéssel szálloda. Egyébként a belső uszoda és gyógymedencék ,szaunák megfelelőek. Az étel általában jó és bőséges. Talán az italárak túl drágák és még ráadásúl ott a szervízdíj is,amiért alig tesznek valamit. Feltűnt,hogy csak letették asztalra az üveget,nem töltöttek. Ami még egy kicsit visszatetsző talán,hogy nem lehet a kora reggeli órákban már használni a medencéket,pedig a koránkelőknek igényük lenne rá !

Macskaháború pedig így ezután is várható !
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:

Faházas Villapark további értékelései

2023.08.27a párjával
Idén harmadik alkalommal jártunk a kemping faházban, ami jól felszerelt, tiszta és kényelmes volt. A közeli medencék kellemesek voltak. A Tókert Étterem már évek óta finom, friss halvacsorákat kínál elfogadható árakon. A személyzet minden alkalommal segítőkész, korrekt. Észrevettük a kisebb...
2019.05.24a párjával
Kiváló
Gyönyörű parkos kialakítású hely, a faház pedig nagyon hangulatos volt és jól felszerelt (a padlófűtés nagyon kényelmessé tette az ottlétet). Az egyik reggeli alkalmával viszont hajszálat találtunk a rántottán illetve ugyanezen alkalommal egy szőrszál volt a vajon.
2017.01.11gyerekekkel
Gyenge
2 éjszakát tartózkodtam a hotelben 3 gyermekkel. A szobában a becsukott a blak mellett ömlik be a -16 fokos hideg. Emiatt fáztunk. A szálloda többi hrlyisége (folyosó, recepció környéke, étterem, wellness részleg) fűtetlen. A medencék és szaunák környéke koszos. A bárban az aztalok koszosak és...

A Faházas Villapark legnépszerűbb csomagjai

Faházas Villapark Ráckeve - Napi árak (1 éjtől)
Napi árak (1 éjtől)
31.800 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
2024.09.01-ig
Faházas Villapark Ráckeve - Pünkösd (min. 1 éj)
Pünkösd
Kérd ajánlatunkat!
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Art Hotel Zalakaros - Wellness a Családnak
Wellness a Családnak
2025.04.01-ig
Art Hotel Zalakaros
46.200 Ft / 2 fő / éj-től csodás félpanzióval
Royal Club Hotel Visegrád - Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
2025.01.01-ig
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.02.27-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től csodás félpanzióval